El blog d'un caminant

domingo, febrero 17

GRÀCIES CONSELLERA

He tingut la sort de què pel desembre de 2006 presentessiu la meva candidatura a les eleccions municipals, una sort que cada cop que us he escoltat sigui en un acte públic o en un de treball he pogut confirmar.

Sé que porteu un ritme de treball intens, un dia a dia de gran activitat. Tanmateix és la vostra capacitat d'interpretar les necessitats de la salut amb uns paràmetres sociològics i territorials el que més admiro del vostre discurs. Teniu un profund coneixement del país i, per tant, una base molt consistent per planejar el seu futur.

Ben segur que dins del sistema català de salut hi ha moltes coses a millorar, però tal com he escoltat més d'un cop el nostre sistema sanitari és dels més ben valorats d'Europa. Fruït d'un consens social i polític que arrenca dels governs de Convergència i Unió.

Durant aquests dies, gairebé diàriament, he passat per l'hospital de Calella a visitar la meva mare que es recupera d'una fractura de fèmur. Observant el tracte que es dóna als pacients només puc tenir paraules positives cap a totes les persones que, d'una manera o altra, acompleixen amb el significat més profund de la paraula "hospital".

Cert és que donat el creixement demogràfic de l'Alt Maresme i la Selva Marítima, àrea de servei del nostre hospital, cal trobar alternatives per fer front a l'augment de la demanda assistencial. Sóc coneixedor que tant des de la gerència de la Corporació de Salut Maresme-La Selva com des de la pròpia Conselleria s'està treballant en diverses mesures de curt i mig plaç, i entre d'elles hi ha la construcció d'un nou hospital a Calella.

Un cop més gràcies benvolguda Marina Geli pel teu treball i, si m'ho permets, per creure en tot el treball i història que ha acumulat el nostre hospital, l'hospital de Calella.