El blog d'un caminant

miércoles, noviembre 5

DIMECRES 21 DE MAIG DE 2008 A LES 8.15 DEL MATÍ , PÀRQUING DARRERA FÀBRICA LLOBET. TUBS AIGUA ATLL


La informació veraç és una necessitat que tenen les nostres societats per tal de generar confiança mútua. En el meu cas, i com alcalde que sóc de la ciutat de Calella, sé el que jo faig i del que la meva consciència ha de respondre i més enllà de les meves limitacions i mancances que com a persona segur que tinc, no compto entre elles la meva dedicació i esforç per millorar la ciutat.

En el darrer número de la revista Estela hi ha dos comunicats de CiU que textualment parlen de passivitat de l’equip de govern davant una tala indiscriminada d’arbres i manca de lideratge polític en la definició del futur hospital de Calella.

Bé, entre d’altres tinc el costum d’apuntar-me a l’agenda les actuacions que he de fer cada dia i ves per on que la cita que encapçala aquesta carta m’ha fet recordar com, personalment, vaig anar sobre el terreny amb els tècnics de l’obra de l’ATLL i el tècnic de medi ambient de l’ajuntament per veure com es podien salvar el major nombre d’arbres i precisament una de les fotos de CiU ho demostra. En concret a la foto inferior de la pàgina, que és a la zona de la Muntanyeta, s’observen dos pins al marge dret que si no s’hagués actuat, avui no hi serien. Per altra banda a una de les fotos de la urbanització Valldenguli també es pot veure com la clariana al bosc és provocada per una línia elèctrica que està obligada per llei a tenir net el sotabosc mentre els tubs de l’aigua passaran per un túnel. Efectivament s’ha talat algun arbre però s’hi ha estat al damunt perquè fossin els menys possibles i l’empresa està obligada a repoblar tot el que ha afectat.

Des del primer dia de mandat ha estat una prioritat compartida per l’ajuntament de Calella, la corporació de Salut Maresme-La Selva i la Conselleria de Salut de la Generalitat resoldre les mancances de servei de l’hospital de Calella i això s’ha anat concretant en la necessitat de construir un nou hospital. Em puc equivocar i que les coses no surtin com un voldria però ni per ganes ni perseverança no serà; múltiples reunions amb els tècnics de l’ajuntament, de la corporació i de la Generalitat en són testimoni a la meva agenda. Perquè tothom ho tingui clar que estem treballant pel nou hospital de Calella sense presses però sense pausa.

Voldria acabar disculpant-me a través d’en Pau i la seva carta de l’Estela a tots els nens i nenes de Calella que heu trobat a faltar aquella part de la fira d’atraccions que us agradava més. Hem de trobar el camí perquè hi pugui haver una oferta complementària de jocs i atraccions per a totes les edats i il·lusions.

6 Comments:

 • At sábado, noviembre 08, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Vale, hem salvat dos pins. A veure si et donen un premi els de Greenpeace. Però, Juhé, no n'hi ha prou de dir que treballes per l'hospital. Series capaç d'assegurar que l'hospital no marxara a Pineda? Fem una porra?

   
 • At jueves, noviembre 13, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Gràcies Alcalde per salvar-nos dos pins. M'agardaria saber però quants n'han tallat.

   
 • At viernes, noviembre 14, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Aquest any ja ho sabeu , si compreu algun avet de Nadal d' Espinelves amb arrel , el plantem a la zona arrasada i al menys salvarem "els mobles" perdó ...els arbres.

  Ara que ve Nadal , part dels arbres arrasats , podriem reutilitzar-los com a Cagas Tiós per la mainada de Calella.

  Coi amb aquest de CiU sempre emprenyant , no en van tindre prou amb allò de que volies posar l' estanquera al balcó de l' Ajuntament , i ara surten amb aixó del "4" arbres arrasats.

  Per cert activeu ja lo de l' Escola Bressol , no fos cas que el curs vinent ens tornem a quedar sense places per la mainada , que la meva germana esta apunt de parir Josep Mª.

   
 • At lunes, noviembre 17, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Juhé, vols informació veraç?

  http://www.eldigital.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=479&Itemid=1

   
 • At martes, noviembre 18, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Crec que com jo, forces calellencs n'estem farts de les mitges veritats o de les veritats dites a mitges per part d'ambdós bàndols del consistori. Tinc sempre la sensació que no se'ns explica la lletra petita, evitant així que ens n'adonem que no és tan greu com sembla. Les mútues acusacions us van distanciant de qui us dóna el vot. A CIU felicitar-los per saber aprofitar els mitjans i donar a conéixer el que els interessa. Al bipartit, si estan fent bé la feina, m'atreveixo a aconsellar que, mirin de modernitzar-se i aprofitin els diferents mitjans per fer-ho saber al ciutadà. Ja és hora que l'ajuntament cregui en els bons plans de comunicació.

   
 • At martes, noviembre 25, 2008, Anonymous Anónimo said…

  L'ajuntament de Calella no informa, només fa propaganda a l'estil de regims absolutistes. Festes varies, concerts, exposicions... Però dels pressupostos, per exemple, ni piu.

   

Publicar un comentario

<< Home