El blog d'un caminant

domingo, febrero 17

GRÀCIES CONSELLERA

He tingut la sort de què pel desembre de 2006 presentessiu la meva candidatura a les eleccions municipals, una sort que cada cop que us he escoltat sigui en un acte públic o en un de treball he pogut confirmar.

Sé que porteu un ritme de treball intens, un dia a dia de gran activitat. Tanmateix és la vostra capacitat d'interpretar les necessitats de la salut amb uns paràmetres sociològics i territorials el que més admiro del vostre discurs. Teniu un profund coneixement del país i, per tant, una base molt consistent per planejar el seu futur.

Ben segur que dins del sistema català de salut hi ha moltes coses a millorar, però tal com he escoltat més d'un cop el nostre sistema sanitari és dels més ben valorats d'Europa. Fruït d'un consens social i polític que arrenca dels governs de Convergència i Unió.

Durant aquests dies, gairebé diàriament, he passat per l'hospital de Calella a visitar la meva mare que es recupera d'una fractura de fèmur. Observant el tracte que es dóna als pacients només puc tenir paraules positives cap a totes les persones que, d'una manera o altra, acompleixen amb el significat més profund de la paraula "hospital".

Cert és que donat el creixement demogràfic de l'Alt Maresme i la Selva Marítima, àrea de servei del nostre hospital, cal trobar alternatives per fer front a l'augment de la demanda assistencial. Sóc coneixedor que tant des de la gerència de la Corporació de Salut Maresme-La Selva com des de la pròpia Conselleria s'està treballant en diverses mesures de curt i mig plaç, i entre d'elles hi ha la construcció d'un nou hospital a Calella.

Un cop més gràcies benvolguda Marina Geli pel teu treball i, si m'ho permets, per creure en tot el treball i història que ha acumulat el nostre hospital, l'hospital de Calella.

14 Comments:

  • At domingo, febrero 17, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Alcalde, un consell.
    Més val que no facis res. Quiets tu i els teus, qus si no ja veig l'hospital de l'Alt Maresme a Pineda o Santa Susanna !!!!

     
  • At lunes, febrero 18, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Ahir vaig veure el debat per la televisio i ara ja començo a entendre algunes coses.La pregunta(una mica amb bastant mal so)de una señora sobre el perquè del pont i camí de ronda.Es que se estan recualificant els terrenys per poder construir pisos?Llavors se enten la quantitat de calers que si estan invertin,si sera per aixo¡.No ho se ,pregunto?

     
  • At lunes, febrero 18, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Una pregunta es pot saber que es fa a la rotonda davant dels codina,perquè no ho se?I sobre l´altre rotonda ja, sense comentaris(cavaspre).

     
  • At lunes, febrero 18, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Gracies Marina Geli! Gracies!
    Gracies Sr. Alcalde! Gracies!
    Que maco que és tot! Que bonic! Donem-nos les mans i cantem tots plegats!
    Oh happy day!!!!

     
  • At miércoles, febrero 20, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Parlem, doncs, d´ous que s´acosta Pasqua.

     
  • At viernes, febrero 22, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Alcalde, digues als teus socis d´ERC que ja que d´ètica res de res, que vigilin, al menys, l´estètica; per exemple, això de penjar cartells d´un acte d´Esquerra al costat (o a sota, o a sobre) dels cartells que anuncien una obra de teatre que es diu "Això no és vida", no queda gaire bé.

     
  • At viernes, febrero 22, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Quin nom pensen rebre els conjunts de cases de les zones SUD-4 i SUD-6???? espero que no se'ls deixi aquest nom..

    No sé... què us sembla Barri de la Minerva, o Barri de la Llopa...
    són petits detalls però importants

     
  • At lunes, febrero 25, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Dilluns 25.02.208
    Hora: 09:20
    Ningú utilitza la passera entre la catifa verda i la immensa mar blava.

     
  • At viernes, febrero 29, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Alcalde: és molt preocupant donis les gràcies a una persona que fa la seva feina molt malament.

     
  • At viernes, febrero 29, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Si vol donar les gràcies hi ha gent (de Calella!) que s´ho mereix molt més que aquesta senyora. Si no sap qui són, pregunti-ho o calli.

     
  • At lunes, marzo 03, 2008, Anonymous Anónimo said…

    

     
  • At martes, marzo 04, 2008, Anonymous Anónimo said…

    anónimo 3.3.2008: tens tota la raó, tot i que "¡¡¡¡¡!!!!!" déu n´hi do, i no cal dir res de "(.........)".

     
  • At viernes, marzo 07, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Quin blog mes avorrit nano!
    Pq no el dones de baixa... ara ens faràs creure que estàs molt ocupat amb l'alcaldia i no tens temps per escriure-hi... o és que no saps que posar-hi ja? Explica que el cap de setmana vas anar a la muntanya amb la motxilla i la carmenyola i tot passejant vas trobar una margarida... i la olor que desprenia et va fer recordar... et dono idees home...

     
  • At viernes, marzo 07, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Segur que no són el mateix PP i PSOE? Per a Catalunya sí

    1-El PP ha recorregut al TC l’Estatut. El PSOE ha demostrat la seva clara negativa a desenvolupar-lo.

    2-El PP va envair les competències de la Generalitat. El PSOE també (llei horaris comercials, dependència, desenvolupament rural, ajudes habitatge…).

    3-El PP està en contra de les seleccions nacionals. El PSOE també. Durant aquests quatre anys han fet tot el possible per evitar el reconeixement internacional de diferents esports.

    4- El PP està en contra que les institucions catalanes tinguin posició majoritària i determinant en la gestió del Prat. El PSOE també.

    5-El PP no va invertir tot el que li tocava a Catalunya. El PSOE tampoc. El Govern espanyol deu a Catalunya 700 M€ com a mínim (dels anys 2007 i 2008).

    6-Per al PP, fer arribar el TAV a Catalunya no va ser una prioritat. Pel PSOE tampoc, si no, el TAV no hagués arribat 16 anys després que el fessin arribar a Sevilla.

    7-El PP està en contra del retorn dels arxius de Salamanca. El PSOE hi està a favor, però en quatre anys ha estat incapaç de complir plenament la seva pròpia promesa, i ja ha esgotat el termini que fixa la llei. Encara queden tots els arxius de particulars.

    8-El PP no va fer res pel català. En època del PSOE, s’ha aconseguit un primer reconeixement del català a Europa, però no ha fet res pel seu reconeixement a l’Estat. El català no s’ha pogut utilitzar al Congrés, i Bono adverteix que els propers quatre anys, tampoc.

    9-El PP s’oposa a la independència de Kosovo. El PSOE també.

    10-El PP té el Manuel Pizarro, que ja hem vist quina estima té per Catalunya. I el PSOE té José Bono, que és el que no pensa deixar parlar català al Congrés i el que planteja un acord PP-PSOE per fer front als partits nacionalistes no espanyols.

     

Publicar un comentario

<< Home