El blog d'un caminant

viernes, diciembre 12

NADAL

Bones,

Puc passar?

A vegades s’intueix que vinc quan comença a fer una mica de fred i cauen les primeres nevades als Pirineus i al Montseny, tot i que els temps estan canviant i no sempre fa el fred quan l’ha de fer!
Més a prop em sentiu quan alguns carrers i places donen llum a la nit i veiem els comerços amb les seves millors gales, busquen fer teixit entre tots!
Us diria que gairebé em toqueu quan nois i noies inicien vacances escolars i a cada cantonada es sent el so de fons d’uns nens que canten números, diuen de la sort!

Benvingut Nadal, ja ets aquí!

T’obrim portes i finestres perquè els teus millors sentiments de solidaritat, pau i amor omplin de bat a bat tots els racons d’un món que demana, diria ens exigeix, que d’una vegada per totes les paraules i desitjos del dia de Nadal siguin realitat al llarg de tot l’any.

Bones festes de Nadal i millor Any Nou!!!

5 Comments:

 • At viernes, diciembre 12, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Desitjo que l'any que ve, aquest ajuntament ho faci una mica millor (no li serà difícil)

   
 • At viernes, diciembre 12, 2008, Anonymous Anónimo said…

  voleu dir que és normal ?

   
 • At domingo, diciembre 14, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Els venedors de motos estan molt contents amb l´Ajuntament de Calella: els hi poden vendre totes les seves existències, incloses les rampoines i els trastos vells i inútils.

   
 • At martes, diciembre 16, 2008, Anonymous Anónimo said…

  A votar amb orgull els pressupostos de'n ZP. PSC Botifler!!!

   
 • At viernes, diciembre 26, 2008, Anonymous Anónimo said…

  M'agrada molt aquesta part:
  "T’obrim portes i finestres perquè els teus millors sentiments de solidaritat, pau i amor omplin de bat a bat tots els racons d’un món que demana, diria ens exigeix, que d’una vegada per totes les paraules i desitjos del dia de Nadal siguin realitat al llarg de tot l’any."
  Fa anys se sentia "Salut i alegria, fem que sigui Nadal cada dia"

   

Publicar un comentario

<< Home