El blog d'un caminant

martes, junio 5

CADA DIA


Diàriament intento mirar-me el bloc i fer el que molt encertadament diu el senyor "pendrago", posar-hi una mica de seny. No us puc contestar a tots i totes perquè està clar que es diuen força coses per ferir i no pas per debatre, i es diuen en totes direccions...
Voldria explicar-vos quina ha estat la meva actitud des d'un bon inici de la campanya electoral i els esdeveniments que s'han anat succeïnt, perquè aquests expliquen les decisions que he anat prenent.
En cap moment ha sortit de la meva boca un atac personal contra ningú ni he buscat els retrets com a arma política. Em permetereu, per tant, que qüestioni als qui diuen que no accepto el diàleg, ara bé, la campanya m'ha ensenyat la solidesa dels programes electorals i les afinitats programàtiques que amb uns i altres podíem tenir els socialistes.
Suposo que és lícit que després de vuit anys governant junts amb esquerra i estar convençut del canvi positiu que, segons la meva modesta opinió, ha viscut Calella i vistos els programes d'uns i altres establissim, des dels socialistes un cop passades les eleccions, la prioritat del pacte amb Esquerra Republicana. Assumint, jo mateix, que si el pacte havia de ser CiU-ERC per part meva no hi hauria cap retret, qualsevol opció que sumi nou o més regidors és lícita.
Prioritzar un pacte no vol dir excloure de la política de la ciutat als altres, sempre he manifestat que una cosa és l'equip de govern que es formi i l'altre un consens social i polític sobre les grans polítiques de ciutat.
Per últim se m'ha qüestionat l'equip que m'acompanya sense donar-lis cap possibilitat de demostrar res. Bé, entre els 5 socialites que hem sortit regidors hi ha 3 llicenciats universitaris, una diplomada també universitària i una estudiant de cicles formatius de segon grau, equivalent al batxillerat. Però no és el nivell d'estudis el que cal comparar sinó les ganes que tenen tots ells per tenir una oportunitat de treballar per la ciutat, i a mí no se m'acudirà mai, després d'haver-me dedicat com m'he dedicat a la meva ciutat durant 8 anys, qüestionar als regidors dels altres partits per la seva voluntat de dedicació.

73 Comments:

  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep Maria, estas dient prioritzar un pacte no vol dir excloure de la política de la ciutat als altres, sempre he manifestat que una cosa és l'equip de govern que es formi i l'altre un consens social i polític sobre les grans polítiques de ciutat. Això vol dir, aneu a l'oposició i doneu-me suport? Un mal començament per algú que aspira a ser alcalde.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    doncs sí anónimo, vol dir això. Osti! les afinitats en el programa eren escandaloses. Que es deixi treballar aquest govern i se'l recolzi en les grans polítiques de ciutat, sí senyor. Més clar l'aigua.
    PD. El sectarisme infiltrat de comentaris ciuencs ha estat desmesurat en aquest blog. Pot arribar a ser divertit esbrinar si el comentari és convergent o d'unió. Diria que els d'unió tenen més mala llet, no?, jeje. ;)

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sou uns falsos! Soc treballador/a de l'ajuntament de Calella. Sé sobradament que no us podeu veure entre PSC i ERC però us feu la "gara gara" per interessos que us convenen. Almenys a CIU us ho heu dit a la cara i no us en amague ni uns ni altres. Els calellencs entendrien mes un pacte entre vosaltres, però els que sabem les coses no ho entenem! Prefeririem una entesa amb CIU i les coses clares i a la cara que no pas 4 anys mes de "desastre municipal"
    No soc l'únic/a a l'ajuntamen que no estem d'acord amb l'actual govern ni amb el futur que se'ns planteja.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Si lo que diu el treballador/a de l'ajuntament és cert, a que jugueu? de veritat ens esteu enganyant? creieu que això és el que de veritat volem els calellencs? sius plau, em sembla que no ens esteu fent cap be als ciutadans d'aquesta calella que tant ens estimem, però vosaltres pel sol fet de poguer tenir la vostra foto penjada a la sala de plens i les butxaques que s'omplin cada mes sou capaços de fer creure a la gent que tot son flors i violes, em sembla que usequivoqueu i que el temps ho dirà.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    esclar, tu si que ho aproves perque seràs l'alcalde, però estas segur que tots els membres d'ERC aproben el pacte amb vosaltres?

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Al trabajador/a del ayuntamiento lo mejor que puede hacer es dedicarse a su faena y no meter la nariz donde no le llaman, seguramente que es algún familiar cercano de la lista de ciu. Y como se sabe hay tantos enchufados de la época de ciu en el ayuntamiento, los cuales están un poco moscas, pero tendréis que aguantar como mínimo otros cuatro años, espero que seáis profesionales y no toquéis las narices.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Aquests dies en els tres blogs s'han dit coses bastant gruixudes. Acusacions que, la veritat, ratllen el mal gust, la mala intenció i directament la mala llet.

    Desqualificar a la gent que voluntariament es posa a les llistes amb il·lusió i amb ganes de fer bones coses per Calella és, trobo jo, d'una baixesa i crueltat desmesurades.

    Sempre he pensat que sort en tenim d'aquesta gent que s'hi posa! Perquè si tothom fes com la majoria de nosaltres, i jo la primera, Calella aniria arreglada!

    Heu pensat el que costa a cada partit fer les llistes? No tothom esta disposat a regalar hores i hores del seu preuat temps per treballar per la ciutat i després rebre més crítiques que copets a l'espatlla!

    No sé encara quin equip de govern tindrem. Al gust de tothom no serà, evidentment. Però jo, abans de criticar els hi donaré un vot de confiança i esperaré... d'aquí a quatre anys ja en parlarem!

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Jo no soc treballador de l'ajuntament però només faltaria que no poguessin donar la seva opinió, fins aquí podriem arribar, però ja veig del pal que aneu, nosaltres manem i cobrem i no ens toqueu els ......
    Ai el que ens espera,

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Castellà ves-te'n a "españa" a veure si la gent no podrà opinar!!! que t'has cregut desgraciat?

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Estos catalanes de CIU!!! venga hombre a la oposición que el pacto está hecho y los "pobres nois" como deciis vosotros ya firman!
    JAJAJA
    Y 4 años mas.... y así pasan los días y yo desesperadp...y tu tucontestando...quizas quizas quizas

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Pues claro, y el año que viene ni "apleg", ni San Jorge, ni once de setiembre. NADA.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Ja veureu ja veureu, d'aqui 4 o 8 anys amb els nouvinguts que votin PSC-PSOE i treguin majoria a ERC I CIU ja no valdrà allò de que t'enrecordes fa 8 o 12 anys que os vam donar suport i vam sumar 9, llavors ja no hi serem a temps i ens donaran pel ..., ens fotarem cops de cap contra la pared per aixerits, sino temps al temps

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Algú podria fer algun comentari mínimament interessant i/o amb una mica de nivell?

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Jo em pregunto de quina manera es fan les llistes.
    hi han veus de que el sr. Torrent,el número cinc de la llista ho deixa i ara passa a formar part el sr. Vela.
    si no pot asumir el carrec, x que estava a la llista????
    aixo no el serios i a mes desmereix molt al partit.

    i plego xq m´estic emprenyant,,,,,,,,,,

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Al Sr. Cansat,
    Tens raó. Hi ha molts comentaris poc interessants i de mal gust, però també n'hi ha molt assenyats i que expressen la seva opinió de forma correcta i democràtica. Serveixi com a exemple el de Laura (6/6/2007): molt correcte, molt coherent i que, a més, comparteixo plenament.
    No entenc certes opinions apocalíptiques i algunes crítiques ferotges cap en Josep M. Juhé. Si la democràcia li ho permet, per què no pot aspirar legítimamemt a ser alcalde? Esteu segurs que la majoria que es formi el dia 16 i governi ho farà en representació de la majoria de la població que va votar. Tan legítima com la que podria configurar CiU. I no desqualifico, ni em sembla malament, ni menytinc als que propugnen que la llista més votada hauria de formar part de l'equip de govern i encapçalar-lo. Però no val queixar-se ara quan els partits polítics catalans, després de tants anys, no han estat capaços, o no els ha convingut, fer una llei electoral pròpia. I per quan llistes obertes? I quan podrem votar directament a l'alcalde o alcaldesa?

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Us reprodueixo un escrit que la Pilar Rocafort (regidora d'ERC) ha publicat avui mateix al bloc d'en Jaume Puig. Per reflexionar i fer comentaris...!

    “Començo el meu comentari agafant una frase d’un dels comentaris del bloc: Què ens creiem la gent d’Esquerra!. Doncs no ens creiem res. Som sobretot persones honestes, senzilles, sinceres i treballadores, i és per aquests motius que no hem fet públic encara cap acord de govern, perquè hi estem treballant , perquè hem parlat amb PSC i amb CIU i perquè estem valorant tots i cadascun dels aspectes per prendre la millor decisió per al millor futur de Calella. No em sembla correcte vincular el pacte de govern a Calella a crear un “front nacionalista”. Durant anys Esquerra ho ha estat convidada a fer un pacte nacionalista. Durant anys, CIU ha fet acords tant amb PSOE com amb PP. El darrer episodi d’aquesta estratègia és un acord per desnaturalitzar un Estatut aprovat per la majoria del Parlament del país. CIU ha escollit un camí que, siguent del tot legítim, ha deixat de banda l’avanç en el procés d’alliberament nacional català. No em sembla correcte, doncs, que aquest sigui ara un argument de màxima urgència per a refusar ja d’entrada un acord ERC-PSC a Calella. Per establir diàleg, cal que hi hagi ponts de comunicació. A Calella, durant aquests 4 anys CIU ha escollit una forma molt determinada de fer oposció cap a Esquerra. Han estat 4 anys de desgast continu, de crispació i d’actacs molt personalitzats cap al que era, i encara és, el nostre alcalde fins al dia 16. Durant aquests 4 anys les portes han quedat del tot tancades i es fa difícil obrir-les quan no hi ha cap escletxa de llum. Després de la intensitat de la campanya estem ara en la fase de reflexió per actuar amb responsabilitat i decidir què és el millor per a Calella. En aquest procés, com sempre, escoltem totes les veus i la darrera paraula la tindrà l’assemblea que és sobirana”.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    No entec a la Pilar, suposo que no deu recordar la oposició que feien el Puig i en Basar que jo sapiga els regidors de ciu encara no han dit dels d'esquerra que eren una colla de genocides com va fer el sr. Basart en el seu temps, el que ells fan es patriotisme el que fan els de ciu es oposició dura, que malament anem.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Si en Rei hagues fet una festa privada al far els amics Puig i Basart l'haguessin esquarterat viu a la plaça del poble, la Candini solament li va fer passar malament una estoneta. On és l'oposició tan dura que diu la Pili que fan els de CIU?

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Au, va Pilar. Ja estas barrejant les coses. Que te a veure l'estatut amb el pacte de Calella? Ja no sabeu com justificar-vos. Qui diu que mai se us ha ofert un front nacionalista? Va passar el mateix dia de les eleccions del 2003 i en directe per Calella TV. El Sr. Villegues us va proposar pacte nacionalista. I vosaltres vareu preferir al PSOE. Va Pilar, que fins ara encara em semblaves bona persona.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    En aquests moments la gent del PSC i Esquerra estan donan llum verda al pacte que deixa fora del govern la llista més votada: CIU. Han decidit i han decit, penso malament. Se que era la crònica d'una mort anunciada perquè el pacte ERC-PSC estava lligat ja abans de les elecions, però fins l'últim moment he pensat que s'imposaria la raó sobre els sentiments, veig que aquesta vegada els cosins d'ERC tampoc han pogut fer aquest exercici, esperem que d'aqui 4 anys, amb 5.000 nou vinguts de l'area metropolitana (votants en potencia del PSOE), no sigui massa tard i llavors si sigui possible un pacte nacionalite. Com ja et vaig dir l'altre dia MOLTA SORT Juhé perquè crec que la necessitaras. D'altra banda espero que en PUIG i la CANDINI siguin capços de seguir i cultivar el principi de dialeg que han començat aquests dies, ja que malgrat ara no ha fructificat potser si que ho farà d'aquí 4 anys.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Que jo sapiga sr. Pilar CIU no ha donat mai una conselleria al PP,cosa que ERC ha donat per segona vegada la Presidència de la Generalitat al Psoe-Psc.
    Que per cert El President a votat en contra de la unitat de la llengüa,esmenes a tot drap contra l'estatut,ahir sense anar més lluny ni es va dignar a la final de loa copa del nostre país,també va pasar si no recordo malament el partit de seleccions amb Euskadi etc....
    Per cert fa vuit anys deu nido l'oposició que es va fer al senyor Quim rey.
    No segueixo molt els plens però suposo que el grup de ciu deu haver votat a favor de algunes insfrastuctures fetes els últims quatre anys.
    Per cert la campanya no hi hagut ni debat.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Nois i Noies, l'Ali-Baba ara parla de la solidesa dels programes electorals i les afinitats programatiques ....que es licit que despres de vuit anys de governar junts amb esquerra....blablabla , perfecte,feu una llista unica Partit D'esquerres Socialistes Republicans...i tot perfecte!!!!
    Despress d'anys d'Ajuntaments que l'Alcalde no l'escollia el poble...tornem una vegada mes a la prehistoria...Deu meu.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Ja et pots anar preparant el Valium, jajaja. Si us queixaveu que s'havia fet una oposició dura, ja us podeu anar preparant perquè els pròxims quatre anys us seran insuportables. Ara sabreu el què és una oposició de veritat. PREPAREU-VOS!!!

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Be, només dir-vos que despres de veure aquest pacte, que suposo que ERC els hi deu alguna cosa,perque si no no ho entenc, acabo de decidir que d'aquí 4 anys és igual qui es presenti, no penso anar a votar.
    Algú em pot explicar de que serveix anar a votar? imagineu ERC 3 + PSC 5 total de 8, hem podeu asegurar de tot cor que no haguéssiu anat a buscar al Sr, vila? per ser 9 i fer en juhé alcalde. Això estava tot dat i beneit i heu estat fent el paperet, per cert podrieu fer una obra a l´orfeó.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Votar, s'ha d'anr-hi. Perquè el poder no queda mai buit. El que has de fer és no votar-los. I sobretot no creure mai més en equidistàncies, em sembla que ja ha quedat més que clar que si es va fer una campanya del tot o res, és perquè només hi ha tot o res. O tripartit o CiU. A tot arreu.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    tripartit o CIU de moment, en el moment que PSC tingui majoria ja no els voldrà per res, sino mira pineda i d'altres poblacions el que està pasant, i no oblidem GENERALITAT ens hem fet mal entre els partits catalans i ara governen els de fora, ai ai ai que patirem, em sembla que això ja no ho aturem, ojalà estigui equivocat.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Fins aquest matí defensava el pacte CIU-ERC a partir d'avui jo, la meva família, els amics que pugui i tota la gent que pugui arrossegar farem els possibles pq d'aquí quatre anys no hi hagi tanta abstenció i lluitarem pq CIU tingui la Majoria Absoluta i no necessiti "aficionats" per governar. Prous pactes!

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sr.Alcalde: Mes enllá de la bonhomia que desprens, aquests darrers dies, observant el teu comportament i llegint els teus escrits, he detectat un cert to egocentric i també que tens la pell molt fina davant de les critiques.Aixo no t'ajudara gens a desenvolupar la nova responsabilitat que assumeixes.Si ja estem aixis ara, quan portis un temps ocupant aquest macro despaitx que teniu a l'ajuntament ,on han acabat endiosats tots els que hi han passat anteriorment ,serás insoportable.Juhé, calma, humilitat i sobre tot sort .Ens cal a tots plegats, amb la que ens espera aquests propers 4 anys.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Be, tal i com estava cantat, s'ha confirmat el pacte que tant cofois anomaneu de "progrés".
    Está molt bé que mireu que Calella estigui maca i endressada, pero a veure si per fí, aquest 4 anys vinents veiem el progrés en algún lloc, ja que com a objectius de programa, tots sabeu dir que fareu el que fa anys que tothom reclama, però que en aquests 8 anys encara no hem pogut veure (riera, pabellons, ordenació zona passeig, camp de futbol, etc.)

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    josep maria,
    no ho se i per això t'ho pregunto.
    es veritat que vas oferir feina+sou per en gaset a gestvia i que en palet t'ho va vetar?
    es veritat que vau oferir sou+feina per en basart a turisme i com a compensacio del tema gaset ho vau parar?
    no vegis cap mala intencio en aquestes preguntes però com que seràs el meu alcalde vull respostes.son rumors que corrent i crec que s'han d'aclarir

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    ostia ostia, sius plau confirmeu el tema d'en basart i gaset,si això és cert que deu ens agafi confesats, no hi haurà qui ho salvi això,
    Per celebrar el pacte podrieu fer una festa en el FAR DE CALELLA
    je, je, je !
    Quin desfet de temps això de la política, però una cosa us vull dir
    sius plau, sius plau, començeu a trebellar per la calella que tots volem i les mans ben netes

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    M'agradaria que algú em respongués que amaga això de la política ?
    m´explicaré, alguna cosa molt però que molt interessant hi deu haver darrera el despatx d'alcaldia o regidories per aguantar tot el que s'està dient, particularment penso que una persona que voluntàriament es posa en això per treballar pel poble i rep tot el que esteu rebent, ho engega tot a rodar i els envia a tots a pendre pel ... i ja os ho fareu.
    Per tant no entenc aquest aguant que teniu i a sobre ho defenseu com ho defenseu i encara ataqueu, i tots aquests atacs (a vegades personals i tot) que os feu tots plegats per defensar no se que, suposo que la poltrona per anar omplint la butxaca, perquè torno a preguntar, que hi ha darrera de tot això?

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep Maria,
    Confirma o desmenteix si és veritat que vas oferir feina i sou a en Gaset perquè a més de Gestvia s'encarregués d'altres assumptes d'assessorament en una possible regidoria presidida per en Joan Torrent i de retruc possibilités que en Joan Torrent pogués compatibilitzar la seva feina i residència a Barcelona amb la responsabilitat a l'Ajuntament, evitant així que es veiés obligat a una possible renúncia com a regidor. La pregunta no és cap dard enverinat i a mi em sembla que els rumors que corren tenen prou credibilitat!

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep Maria, a aquesta tropa d'arreplegats no has de dir res de res: t'han insultat, ridiculitzat i amenaçat, així que l'únic que has de fer és IGNORAR-LOS que patalegin i plorin com nines de la Famosa que els hi queden quatre anys a la nevera...endavant Calella progressista! endavant Juhé!.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Al que pensa com tu, feina i sou a l'Ajuntament, i al que no, a la nevera... del la morgue?
    Pobre Calella sociata.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    per què no us aneu al blog de la Candi a dir bestieses capsigranyets?, què veniu, a provocar i dir el que us roti a casa nostra? ni teniu educació ni decència, menys mal que no us heu ficat a l'ajuntament.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    No es pot deixar anar tanta escombreria, ni rumorologia, ni parlar així de ningú des de l'anonimat. Una mica més d'educació a l'hora d'opinar i de comentar les coses. Totes les opinions son respectables, però cal ser respectuosos també, que sembla un concurs per veure qui diu més barbaritats i amb més mala llet.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Pena, pena i mes pena tot aixo es penos, democracia???? la dreta mes dictatorial mai habia sigut tan falsa com aquesta democracia que volen vendre aquesta colla anomanada progressista!!!que cullons pactes!!!!! no teniu vergonya!!! sou una colla d'arreplegats....Deu meu....

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    de capsigranyets res de res siguis qui siguis, i perdona però si això és casa vostra vegila no us caigui pel cap perque em sembla que els fonaments no son gaire sòlids.
    Ara ja ataquem que si no teniu educació, ser respetuós, menys mal que no us heu ficat a l'ajuntament,
    ignorar-los, que estiguin 4 anys a la nevera (recorda que el fred conserva) etc....
    On estem arribant, poder és que avui os ha surtit tota la tensió acumulada els últims dies i veieu perillar el tocar diner calent de l' ajuntament (a mi me la bufa perque no soc polític), tot plegat em sembla una vergonya, per cert, vosaltres que ja teniu diner calent a punt de tocar encara ningú ha desmentit el que es comenta d'en basart i en gaset.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    soc l'anonim que he preguntat això d'en basart i d'en gaset. no se perque m'insulteu tant. jo no ho he fet amb cap mala inteció.jo només he sentit aquets rumors i volia que m'ho aclaris el que en teoria serà el meu alcalde. no crec que hagi fet cap pecat però no patiu no faré cap mes comentari en aquest bloc i suposo que estareu contents. jo no diria que això sigui democracia, fer una pregunta i que t'insultin, però ja veig quins 4 anys esperen a la meva ciutat.

     
  • At jueves, junio 07, 2007, Anonymous Anónimo said…

    estimat caminant sense anim de ofendret penso que no vas be .Doncs el carrec de alcalde crec que no es per a tu,ets molt bon tio pero per esser alcalde has de tenir molta mala llet i tu no ets aixi.aixo si mes mestimo juhe que no pas el antipatic i mal carat den puig.

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Això et costarà car, ja son molts els que no accepten el vostre pacte. No canviarem el curs de la història però us ho posarem molt difícil. Si mes no, us costarà mirar-nos a la cara a molts calellencs i calellenques. No m'hagués pensat mai que el meu vot servís per fer mal a una altre llista. No soc cap fanàtic de cap partit i menys de PSC-PSOE, et vaig votar a tu Josep Maria no a PSC-PSOE. Ho vam fer molts de votar a Juhé, però d'aquests molts tb n'hi ha molts que no accepten la manca de respecte a la llista mes votada, no accepten que hagis ni tan sols volgut asseure't a parlar amb CIU, i tampoc acceptem la teva actitud que està canviant a passos de gegant. Em sembla que ens has estat enganyant, que no ets el que vols fer-nos veure que ets. A les properes eleccions no et votaré. Ho sento, em vas convencer una vegada. Em parlat mes d'una vegada i no esperava aixo de tu Josep Maria.
    Bon dia.

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    VOLDRIEM INFORMACIÓ SOBRE LA FUTURA CUP A CALELLA!!! SOM UN PETIT GRUP D'AMICS I FAMÍLIARS D'ENTRE 17 I 53 ANYS QUE VOLDRIEM ADHERIR-NOS A LA CUP.
    GRÀCIES.

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Veient el desgavell que hi ha a calella no tardareu a tenir notícies d'una nova cup a calella, per altre banda josep m. t'he vist en el punt d'avui amb en puig i la veritat no m'ha convençut, t'enrecordes de l'abraçada d' en ronaldhiño i l'etto en el barça per sortir a la tele i donar la sensació que tot estava arreglat,
    no anem be, NO ANEU BE

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Em va semblar sentir ahir a Calella TV que esquerra seria el partit que més regidories tindria. Es cert això?
    No es que no sigui legal, com sempre veniu dient. Tot ho ès de legal, però trobeu normal, que la tercera llista més votada sigui la que té més regidories, veient la davallada que ha tingut.
    Seguireu dient que això es el que el poble ha votat?

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Un s'han decidit pel PSC, prefereixo que les regidories les tingui ERC, que és un partit catalanista i que almenys ha mantingut unes formes en la negociació pels pactes

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    ressalat,
    les formes les ha tingudes ,però, catalanista? , tinc els meus dubtes.
    visca catalunya lliure

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Deixant de banda tot aquest enrenou que s'ha creat amb el tema de les eleccions, no hi vull entrar perque estic molt emprenyat de la manera que ha acabat, només hi veig dues coses positives,
    1, en jaume de regidor esports (crec que està fent una molt bona tasca)
    2, la pilar a cultura i joventut farà una molt bona tasca.
    De la resta em sembla que res de res.

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Dissabte 16 de juny al mati, cassolada a la plaça de l'ajuntament

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Juhe: No es normal, que a hores d'ara no hagis donat cap explicació en aquests bloc, dels pactes ni del repartiment del cartipas municipal.Potser consideres que nomes serveig per demanar el vot i queixarte de que et critiquen.

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Benvolgut Josep Maria,
    Estic esperant alguna intervenció teva en aquest bloc informant i donant explicacions sobre el pacte municipal. La població en general i els teus votants en particular en ho mereixem!

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Em semblen molt assenyats els últims dos comentaris d'anónimos. Cal una resposta sobre el nou programa. Hi ha notícia en El Punt, a guminfo, foto inclosa. El post nou no hauria de ser un gran esforç, no?. Copy, paste del programa de govern a Calella pels propers 4 anys. Ah! i un altre post dient, adéu-siau: seré alcalde i d'aki 4 anys ens veiem, juas juas. Bé, això és el que fa la majoria. Si tinguessis un contacte, setmanal pex, amb el blog estaria mooolt bé!. Bona acció de govern, felicitats per l'alcaldia i endavant!.

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Jo també subscric els últims comentaris! Josep Maria, estem esperant més informació teva. Malament comences com a Alcalde si no hi crens en aspectes com la comunicació amb la ciutadania i la participació ciutadana. Que Buda ens agafi confessats!

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Atès que el titular d'aquest bloc informa més aviat poc o gens, informaté jo mateix sobre el Pacte de Govern:
    "Les carteres del nou consistori que gestionarà el PSC són: Josep Maria Juhé, Medi Ambient i Salut; Josep Torres, segon tinent d'alcalde, Urbanisme Obres Públiques i Educació; Loida Serrano, quarta tinenta d'alcalde, Turisme i Promoció Econòmica; Laura Cortada, Serveis Socials, i Joan Torrent, Ciutat Nova (Gestvia) i Noves Tecnologies.
    Per la seva banda, ERC ha mantingut la majoria de les àrees que ja li eren pròpies en aquest mandat. Així, Jaume Puig, primer tinent d'alcalde, es queda Hisenda, Règim Intern i Esports; Pilar Rocafort, tercera tinenta d'alcalde, Ciutadania, Cultura i Joventut; Jaume Palet, Serveis Públics, Governació i Mobilitat, i Maria Carme Campà, Fires i Comerç. Els grans eixos programàtics es mouen al voltant de Calella com a ciutat de futur i actuaran en àmbits com ara els equipaments, la política de l'habitatge, el turisme, la diversitat econòmica, la sostenibilitat i la cohesió social".

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Jaume, escric aquó perquè veig que el teu bloc no s'actualitza, i suposo que els teus companys de govern ja t'informaràn.
    En la campanya d'ERC A PROP TEU, però cada cop et veig més lluny, perque estic esperant la teva opinió sobre tot el que està pasanti no arriva.

     
  • At viernes, junio 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Jo també estic esperant informació d'en Jaume Puig, o almenys que dóni senyals de vida. On s'amaga? Està bé de salut? Ha marxat de vacances? Qui vegi a en "Wally" que n'informi si us plau.
    Tan greu és haver obtingut aquests resultats electorals tan dolents i haver donat l'alcalcia al PSC?

     
  • At sábado, junio 09, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sr Juhé, perdó Sr. Alcalde. Primer de tot, felicitar-lo però amb un retret: la Sra Candini ha tret més vots que vosté. Governarà però sempre tindrà en ment( espero) que la majoría de la ciutadanía de Calella volía a la Sra Candini.
    jo nomès li demano una cosa: primer: necessita una mica d' imatge (no anar amb shorts i descamisat), segon: faci canvis a Calella per millorar l' imatge i promocionar el Turisme. pensi que es la clau per tirar endavant. Tercer: Pla parcial, continui amb el pla i que no s'aturi (portem ja molts anys esperant!!!
    Salutacions. Un que ha votat per la Candini!!!!!!

     
  • At miércoles, septiembre 19, 2007, Blogger ...that I like it... said…

    Car Finance Team say

    Josep Maria Juhé Mas, good job and good luck.

    God bless you.

     
  • At viernes, octubre 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    oZhwKM Your blog is great. Articles is interesting!

     
  • At viernes, octubre 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    NGGpqW Thanks to author.

     
  • At viernes, octubre 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Magnific!

     
  • At viernes, octubre 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Magnific!

     
  • At sábado, octubre 27, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Wonderful blog.

     
  • At sábado, octubre 27, 2007, Anonymous Anónimo said…

    actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

     
  • At domingo, octubre 28, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Wonderful blog.

     
  • At martes, octubre 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Nice Article.

     
  • At martes, octubre 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Please write anything else!

     
  • At martes, octubre 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Nice Article.

     
  • At miércoles, octubre 31, 2007, Anonymous Anónimo said…

    oL6pQM Nice Article.

     
  • At miércoles, octubre 31, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Magnific!

     
  • At sábado, enero 26, 2008, Anonymous Anónimo said…

  • At sábado, febrero 02, 2008, Anonymous Anónimo said…

    runescape
    runescape money
    runescape gold
    maple story
    buy mesos
    maple story mesos
    mesos
    lotro
    lotro gold
    buy lotro gold
    wow gold
    buy wow gold
    wow
    world of the warcraft
    http://www.lotro-golds.us
    http://www.lotrogolds.eu
    http://www.mesos-maple.com
    http://www.goldsrunescape.com
    http://www.wowgolds.us
    http://www.runescape2gold.net
    http://www.runescapegold.us

     
  • At jueves, marzo 06, 2008, Anonymous Anónimo said…

    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    sell wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    wow gold
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    sell wow cd key
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    trade wow gold
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow gold trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade
    wow trade

    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos

    sell maplestory mesos
    sell maplestory mesos
    sell maplestory mesos
    sell maplestory mesos
    sell maplestory mesos
    sell maplestory mesos
    sell maplestory mesos

    sell maple story gold
    sell maple story gold
    sell maple story gold
    sell maple story gold
    sell maple story gold
    sell maple story gold
    sell maple story gold

    sell maple story money
    sell maple story money
    sell maple story money
    sell maple story money
    sell maple story money
    sell maple story money
    sell maple story money

    sell maplestory gold
    sell maplestory gold
    sell maplestory gold
    sell maplestory gold
    sell maplestory gold
    sell maplestory gold
    sell maplestory gold

    sell maplestory money
    sell maplestory money
    sell maplestory money
    sell maplestory money
    sell maplestory money
    sell maplestory money
    sell maplestory money

    maplestory trade
    maplestory trade
    maplestory trade
    maplestory trade
    maplestory trade
    maplestory trade
    maplestory trade

    maple story trade
    maple story trade
    maple story trade
    maple story trade
    maple story trade
    maple story trade
    maple story trade
    maple story mesos
    maple story mesos
    maple story mesos
    maple story mesos
    maple story mesos
    maple story mesos
    maplestory mesos
    maplestory mesos
    maplestory mesos
    maplestory mesos
    maplestory mesos
    maplestory mesos
    maple story gold
    maple story gold
    maple story gold
    maple story gold
    maple story gold
    maple story gold
    maplestory gold
    maplestory gold
    maplestory gold
    maplestory gold
    maplestory gold
    maplestory gold
    maple story money
    maple story money
    maple story money
    maple story money
    maple story money
    maple story money
    maplestory money
    maplestory money
    maplestory money
    maplestory money
    maplestory money
    maplestory money
    buy maple story mesos
    buy maple story mesos
    buy maple story mesos
    buy maple story mesos
    buy maple story mesos
    buy maple story mesos
    buy maplestory mesos
    buy maplestory mesos
    buy maplestory mesos
    buy maplestory mesos
    buy maplestory mesos
    buy maplestory mesos
    maple story
    maple story
    maple story
    maple story
    maple story
    maple story
    maplestory
    maplestory
    maplestory
    maplestory
    maplestory
    maplestory
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell maple story mesos
    sell ms mesos
    sell ms mesos
    sell ms mesos
    sell ms mesos
    sell ms mesos
    sell ms mesos
    maple story shop
    maple story shop
    maple story shop
    maple story shop
    maple story shop
    maple story shop
    cheap msmesos
    cheap msmesos
    cheap msmesos
    cheap msmesos
    cheap msmesos
    cheap msmesos

     

Publicar un comentario

<< Home