El blog d'un caminant

martes, junio 5

CADA DIA


Diàriament intento mirar-me el bloc i fer el que molt encertadament diu el senyor "pendrago", posar-hi una mica de seny. No us puc contestar a tots i totes perquè està clar que es diuen força coses per ferir i no pas per debatre, i es diuen en totes direccions...
Voldria explicar-vos quina ha estat la meva actitud des d'un bon inici de la campanya electoral i els esdeveniments que s'han anat succeïnt, perquè aquests expliquen les decisions que he anat prenent.
En cap moment ha sortit de la meva boca un atac personal contra ningú ni he buscat els retrets com a arma política. Em permetereu, per tant, que qüestioni als qui diuen que no accepto el diàleg, ara bé, la campanya m'ha ensenyat la solidesa dels programes electorals i les afinitats programàtiques que amb uns i altres podíem tenir els socialistes.
Suposo que és lícit que després de vuit anys governant junts amb esquerra i estar convençut del canvi positiu que, segons la meva modesta opinió, ha viscut Calella i vistos els programes d'uns i altres establissim, des dels socialistes un cop passades les eleccions, la prioritat del pacte amb Esquerra Republicana. Assumint, jo mateix, que si el pacte havia de ser CiU-ERC per part meva no hi hauria cap retret, qualsevol opció que sumi nou o més regidors és lícita.
Prioritzar un pacte no vol dir excloure de la política de la ciutat als altres, sempre he manifestat que una cosa és l'equip de govern que es formi i l'altre un consens social i polític sobre les grans polítiques de ciutat.
Per últim se m'ha qüestionat l'equip que m'acompanya sense donar-lis cap possibilitat de demostrar res. Bé, entre els 5 socialites que hem sortit regidors hi ha 3 llicenciats universitaris, una diplomada també universitària i una estudiant de cicles formatius de segon grau, equivalent al batxillerat. Però no és el nivell d'estudis el que cal comparar sinó les ganes que tenen tots ells per tenir una oportunitat de treballar per la ciutat, i a mí no se m'acudirà mai, després d'haver-me dedicat com m'he dedicat a la meva ciutat durant 8 anys, qüestionar als regidors dels altres partits per la seva voluntat de dedicació.

84 Comments:

Publicar un comentario

<< Home