El blog d'un caminant

sábado, abril 7

SENSACIONS POSITIVES


A l’últim divendres de març va tenir lloc un debat sobre joventut, cultura i esport a Ràdio-Calella-Televisió, hi érem presents els caps de llista del PSC, ERC i CiU més un representant del PP.

Val a dir que va ser un debat molt calmat, segons un dels participants “com una bassa d’oli”. I això no vol dir que no hi haguessin les lògiques discrepàncies que han de tenir opcions polítiques diferents, però el que va sobresortir va ser un cert esperit constructiu.

Personalment crec en la política com a eina per ajudar a resoldre i millorar la vida comunitària, fet que redundarà positivament en el dia a dia de cadascú de nosaltres. No sóc gaire amant de les entelèquies i els jocs d’artifici però qualsevol proposta o idea que pugui beneficiar a una majoria, i així ho cregui jo, tindrà el meu recolzament vingui d’on vingui.

Durant aquests vuit anys de regidor a l’equip de govern he reconegut errors fins i tot públicament, crec amb el que diu la dita “rectificar és de savis”. Sens dubte que no he nascut ensenyat i amb la pràctica s’aprèn a anar mesurant l’actitud, que sempre he procurat que fos respectuosa fins i tot amb aquells o aquelles que m’han abraonat. No comparteixo el tot s’hi val per tal de guanyar no sé quina batalla amb nom de no sé quin projecte.

Bé, tot això no és per dir que no seré ferm amb el que dic i faig, ans el contrari, una bona dosi d’humilitat fa més sòlid el projecte. Un projecte compartit anomenat Calella el qual tinc clar que és fruit de les aportacions que fem entre tots plegats, uns amb més responsabilitat però no gens menys, com li fan dir al nostre president, que les que fa anònimament qualsevol ciutadà o ciutadana.

Que les actuacions positives segueixin guanyant sigui qui sigui qui governi!!!

14 Comments:

  • At miércoles, abril 11, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Vaig seguir el debat per tv i em va semblar tan aburrit! M'adormia!
    Si ets decisiu pactaràs amb ERC? Crec que els votants ho hauriem de saber... no ens passés com a les autonòmiques que vam votar a ERC per fer president al Carod i no al Montilla. Respectareu la llista mes votada?

     
  • At jueves, abril 12, 2007, Anonymous Anónimo said…

    No ets l'únic que va trobar aborrit el debat. També demano que tant ERC com PSC-PSOE i CIU ens expliquin i es comprometin a respectar la llista mes votada. Igualment saber si ERC i PSC-PSOE pactaran (si no és que ja tenen el pacte fet abans del 27 de maig).

     
  • At jueves, abril 12, 2007, Anonymous Anónimo said…

    De ben segur que ja han pactat, fins i tot estic segur que faran una estrategia conjunta en els debats i a la campanya per tal de fer tan de mal com puguin a CIU. Segur que si la llista més votada es la de CIU, Juhe i Puig faran pinya per no perdre les seves "parcel·letes" de poder.

     
  • At jueves, abril 12, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Doncs si és així m'adhereixo als "anònims" i demano que ens ho expliquin a tots els votants, o que facin com CIU que es presentin com a coalició.

     
  • At jueves, abril 12, 2007, Blogger Josep Maria Juhé Mas said…

    Bé, bon dia ja veig per on va la preocupació. Mireu el nostre partit en el moment de proclar-me candidat va decidir que abans de prendre cap decissió parlaríem amb tots els grups que han tret representació i l'assemblea de l'agrupació socialista de Calella acabarà decidint. Tanmateix no participo de l'estratègia dels uns són bons angelicals i els altres som dolents a rematar, per sort la vida és molt més polièdrica...

     
  • At jueves, abril 12, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Tens raó Juhé ningú és del tot bo ni ningú és del tot dolent, però n'hi ha que són més dolents que bons i d'altres més bons que dolents. Jo et tinc entre els segons, però la veritat si no deixes governar a la llista més votada, sigui quina sigui, hauré de pensar que m'he equivocat tal i com ja em va passar amb en Montilla.

     
  • At jueves, abril 12, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Jo penso, o vull pensar que tots són bons. Crec en el respecte, en les bones maneres. Per aixó crec que es respectarà la llista més votada. Espero que hi hagi una campanya tranquila on el respecte als "adversaris" polítics sigui lo principal. Tots els partits poden aportar idees i es pot fer molta feina inclús des de l'oposició tal i com hem pogut comprovar amb CIU ha fet una molt bona oposició.
    Endavant i treballeu tots per a una Calella millor!

     
  • At viernes, abril 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Jo et votaria a tu Josep Maria, però tb crec que hem de saber si donaras suport a ERC. He llegit l'entrevista del Puig al Vilaweb i deixa ben clar que es repetirà el pacte.
    Si és així no et votaré i animaré als meus amics, coneguts i familiars a fer un vot "util" pel canvi que necessita Calella.
    http://www.vilaweb.cat/www/calella

     
  • At miércoles, abril 18, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sembla ser que encara no hem après que en aquesta democràcia no és imprescindible que sigui la llista més votada la que ha de governar, sino que governaràn aquells partits que aglutinin el màxin de representatns en qualssevol àmbit de governació.
    D'altra banda, no trobo propostes dels ciutadans de Calella per a millorar-la, aixì que aqui va una:
    Per quan la insonorització de la fàbrica Llobet? Els veïns ens hem de passat bona part de la primavera i l'estiu patint les festes que amb el vist-i-plau de l'ajuntament es celebren. Seguint amb la fàbrica Llobet, em sorprèn que quant es celebren comicis electorals hi ha un policia municipal allà i quant es celebra qualssevol festa, concert o reunió de persones no n'hi a cap ni un per tal de demamar-hi una mica de respecte per el veinat que a aquelles hores descansa.

     
  • At miércoles, abril 18, 2007, Blogger DESPERTAFERRO said…

    Vull sumar-me al que diu el veí del carrer Policiana teixidó.
    No és admissible de cap manera que per que uns es diverteixin uns altres -una majoría- ho tinguin de passar malament. Els decibelis que surten pels altaveus, son incompatibles amb moltes coses, entre elles poder parlar i ja no diguem poder dormir a una hora raonable, però ja se sab: Tot el que porta l´etiqueta de festa popular, pot ser un atropellament dels drets d´una inmensa majoría de ciutadans.
    Divertir-se no es un dret equiparable al de tenir per exemple un judici just o la presunció d´innocència. Un es diverteix si pot i respectant a la resta dels humans que no volen xirinola fàcil amb contigut etilc, això si amb el vist i plau del Ajuntament.
    Un día vaig interpelar a un carrèc municipal sobre el que he dit i em va respondre: Som un país al que l´hi agrada el sorrol. Toca´t els....

     
  • At miércoles, abril 18, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Aquest que demanen "desesperadament" que governi la llista més votada se'ls hi veu la ceba! Amics o amigues de convergència, creieu en la democràcia que no és res més que el joc de les majories?

     
  • At jueves, abril 19, 2007, Blogger DESPERTAFERRO said…

    No entenc aquesta dèria de la gent de CiU en voler interpretar a favor seu les regles del joc. Recordem que CiU ha governat a Calella amb juntament amb el PP i a la Generalitat am el suport extern també del PP. Quan les coses els hi van bé tot és valid i quan es tracta de recuperar el poder que les urnes els hi han negat tenim de fer una interpretació parcial i interessada de les regles del joc.
    Això de la llista més votada no está escrit enlloc i insistir en el tema, és un ejercici de cinisme i poca memòria. Deixeu de ratllar a la gent amb aquesta collonada...

     
  • At sábado, abril 21, 2007, Anonymous Anónimo said…

    No soc votant de CIU, no he votat mai un partit de dretes, reconec que habitualment el meu vot és per Iniciativa, és a dir no soc dels teus Josep Maria, però el que no vull de cap manera es al Jaume Puig d'alcalde, donant tots el calers al ping pong i negant-nos el pa i la sal a la resta d'esports. Mal que em pesi aquesta vegada haure de votar un partit de dretes, es a dir: CIU

     
  • At jueves, abril 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    A mi, aquestes transformacions de vots de gent d'esquerra a dreta em semblen tan sospitosos...! I a més, quan es fan raonaments per autojustificar-se. Al senyor d'Iniciativa jo li diria que voti sense complexes. Hi ha gent que es fan grans tomben cap a la dreta, però que no justifiqui les seves evolucions personals en el que suposadament faran els altres. Mira, amic, si tots els d'esquerra votessin Josep M. Juhé no caldria cap pacte. També podries pensar això. O és que no t'interessa?

     

Publicar un comentario

<< Home