El blog d'un caminant

miércoles, junio 13

LES CADIRES


Efectivament en els meus 8 anys de regidor he fet moltes més coses de les que un regidor convencional faria, l'amic anònim en senyala unes quantes i encara en podria afegir alguna que altra més, bé quedarà per al meu record. Estic d'acord també amb l'afirmació de què un alcalde ha de saber pensar i afegeixo: motivar i gestionar, de fet en el segon escrit sobre les meves deficiències es dedueixen aquestes actituds com a necessàries per a ser un bon primer regidor, per cert m'agrada el terme.

Només et demanaria una cosa, amic anònim, que tinguessis una mica més de cura en utilitzar determinats termes, això del feixisme deixem-ho estar per a una millor ocasió, d'acord?

Podria posar exemples de persones que han arribat a tenir un gran pes a les nostres societats i que mai s'els hi han "caigut els anells". No m'hi vull comparar, més aviat el que volia deixar clar és que una cosa no treu l'altra. En tot cas tinc el dret democràtic d'intentar pensar, motivar i gestionar i així ho ha cregut una majoria suficient.

Em remeto un cop més als fets, essent regidor de medi ambient he portat endavant projectes complexos com la recollida selectiva. Avui, Calella, està al davant dels municipis turístics en recollida selectiva i això ho hem lograt gràcies a una bona motivació del sector hoteler i a una bona gestió del servei, i aquí vull agrair la implicació de tots: des dels treballadors més anònims que fan la recollida diària fins als tècnics o directors que ho dirigeixen cadascú en el seu espai de resposabilitat.

22 Comments:

  • At miércoles, junio 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Com a regidor de medi ambient podries haber fet alguna cosa perque els meus pares no hagessin tingut de marxar de casa seva a causa de la contaminació acustica provocada per un restaurant. potser podies haber sortit menys a calella tv i solucionar els problemes reals de la gent.no t'hi vas implicar gens en el nostre problema i esperavem mes de tu. la veritat ens vas decepcionar .

     
  • At miércoles, junio 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Johé digué: "En tot cas tinc el dret democràtic d'intentar pensar, motivar i gestionar i així ho ha cregut una majoria suficient"

    No t'enganyis. Serà suficient, però no majoria.

     
  • At miércoles, junio 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep m. CALELLA pot estar davant en la recollida selectiva (?), però amb el tema general de la neteja, hi han moltes zones on fa verdadera llàstima pasar i veure 3 o 4 o inclus més contenidors tant plens, bruts i tot per terra,
    creus que en general s'ha millorat la neteja?
    I quants mes siguem mes enrera anirem amb tot aquest tema.
    Ara que ja és tard, veig i ploro quan veig que calella (com tants altres llocs) ens han tret el diploma de poble per donant-se ben aviat el títol de ciutat dormitori.

     
  • At miércoles, junio 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Es clarificador que en dues línies siguis capaç de jutjar la feina de tots els regidors que hi han hagut a Calella. T'atribueixes la capacitat de fer més feina que la resta. El globus es va inflant.

     
  • At miércoles, junio 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Si la Candini no t'hagues donat suport en el tema de la recollida selectiva ja veuriem si haguessis estat capaç de tirar-la endavant. Et recordo que mentre la Montse feia pedegogia del fet, des del departament d'Hisenda (Puig) desviaven les trucades de la gent emprenyada per la pujada del rebut de les escombreries a medi ambient, el teu departament. Compte Jose Maria, com diuen als pastorets: "el brill de l'or li va plaure i ruc no va veure que se li anava fent fosc"

     
  • At miércoles, junio 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    El problema que tens Josep M, és que estàs t'han encantat d'haver-te conegut que cada cop ets més autista i això per un bon polític és molt dolent. Clar que tu aniràs dient que són els altres els dolents i que tu tot el que fas és correcte i perfecte.

     
  • At miércoles, junio 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Parleu de medi ambient o de recollir residus?
    perquè, si tot el medi ambient gira entorn als residus, em sembla molt i molt trist a nivell cultural.
    jo que visc davant de mar, veig que any rere any anem tenint més i més pols provinent del passeig.
    jo que em banyo a mar, veig que any rere any la contaminació de l'aigua i platja (especialment l'estiu passat) és per sortir corrents si saps de què parles.
    jo que vaig a correr per la muntanya, veig més i més vinyes abandonades segurament a l'espera d'ampliar la població en un 20 % més i que allí hi facin cases.
    Jo que visc a 4 vivendes d'una discoteca en un tercer pis, cada cap de setmana puc seguir la música des del llit.
    De no haver estudiat medi ambient, segurament viuria més tranquil veient i sentint el que sento, gràcies a la meva ignorància del tema, però no és així.
    Es creuria un jugador professional de futbol, que la pilota amb la que ha de jugar el partir és ovalada?
    si la recollida selectiva ja està funcinant tan bé, ara potser que anem a arreglar les moltes altres mancances tan o més importants a la població... ànims (perquè hi ha molta feina) però segur que en sou tan o més conscients que jo els qui governareu i us hi posareu si no us heu ja avançat al meu comentari sense haver d'esperar 4 anys.
    Sort i felicitats per l'alcaldia

     
  • At jueves, junio 14, 2007, Anonymous Anónimo said…

    sense ser votant de psc li donc un vot de confiança...veurem com el gestiona.
    Que fàcil és criticar oi ? valdira més que no ens posessim a criticar als altres docns podriem omplir pàgines i pàgines.
    Sort!

     
  • At viernes, junio 15, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Doncs si, criticar es fàcil.
    Sobre tot, quan hi ha moltes coses criticables.

     
  • At viernes, junio 15, 2007, Anonymous Anónimo said…

    ja som uns quants...
    cup.calella@hotmail.com

     
  • At viernes, junio 15, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Som una parella de "nou-vinguts" a Calella, votants d'ERC de sempre. Un cop analitzat el panorama municipal tenim força clar que a les properes ens afiliem a la CUP!!!! Tot i que no descartem votar a CIU, ja que hem conegut alguns dels membres de la llista i ens semblen interessants a part de guapos/es alguns...
    És una llastima que en el pobles passin aquestes coses, des de no respectar la llista mes votada fins a dir-se el nom del porc uns als altres. Quina pena!
    Ens hem començat a relacionar amb gent del poble i hem tingut moltes sorpreses, la gent de tota la vida son molt sectaris, classistes, racistes (amb perdó). De ment molt tancada que no es veuen el melic. Hi ha de tot, però, hem conegut gent encantadora, amable, senzilla... esperem fer nous amics i gaudir d'una ciutat neta (que fins ara no ho és), tranquila i que hi hagi un respecte els uns als altres.
    Sort qui l'hagi de tenir.
    Sílvia i Jordi

     
  • At viernes, junio 15, 2007, Blogger Donaire said…

    Hola Josep Maria. Feia dies que et volia trucar per donar-te l'enhorabona, però no trobo ni el moment ni (molt més important) el teu número. De manera que em limitaré a felicitar-te en aquest espai que afortunadament mantens viu.
    Crec que seràs un excel·lent alcalde. Com vaig dir ara fa unes setmanes, un alcalde 2.0.

     
  • At sábado, junio 16, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Us queden 4 anys a PSC i ERC!

     
  • At sábado, junio 16, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Amic Josep Maria, ho sento però "no t'entenc" Em sap greu, però cada cop t'assembles més al Sanchez Llibre, al President de l'espanyol, que parla i parla, i "ostia, doncs no ho entec".
    No entenc el titol del post, "CADIRES" ????
    Parlaves d'agafar la cadira d'alcalde costi el que costi ???
    Avui, el teu discurs d'investidura ha estat també digne de Sanchez Llibre. No s'ha entés res de res. Quatre idees inconexes.
    Segurament són les cadires. Vull dir que les cadires són la única cosa important per tu.

     
  • At domingo, junio 17, 2007, Anonymous Anónimo said…

    La gent de Calella de tota la vida som com som,és cert, però si no us agrada Silvia i Jordi, us invito cordialment a marxar de Calella, perquè ens invaireu però no ens canviareu. Per cert, Josep Maria, malgrat estar a l'altra banda a mi si que em va agradar el teu discurs, el que dius em sol agradar molt, el que ja no m'agrada tan són algunes de les coses que fas, molta sort.

     
  • At domingo, junio 17, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Enhorabona Juhé! Et desitjo molta sort i encerts. Calella ho necessita!

     
  • At lunes, junio 18, 2007, Anonymous Anónimo said…

    AMIC PENDRAGO, Potser no m'has entès o no em vaig saber explicar bé, vaolia dir que he trobat de tot gent de Calella de tota la vida que no ens han acollit gens bé i altre gent tb de Calella de tota la vida que han estat molt amables i ens hem fet amics.
    Perdoneu si he ofès a algú, no era la meva intenció.
    I gràcies per la invitació a marxar de Calella, però no ho fare! M'agrada la ciutat, molta de la gent que hi viu, i penso integrar-m'hi el màxim.
    Vaig seguir el debat d'investidura per Televisió Calella, i encara que no sigui el bloc de la Candini aquest, la vull felicitar pel seu discurs! Em va convèncer! No puc dir el mateix del Sr. Josep Maria Juhé. Ahir vaig poder veure bé les cares de tots, mirades... no em van agradar algunes de les coses que vaig veure, però ja se sap mai plou a gust de tothom. Un cop més felicitar a la Montse i als seus regidors!

     
  • At lunes, junio 18, 2007, Anonymous Anónimo said…

    t´esperem, a

    cup.calella@hotmail.com

     
  • At lunes, junio 18, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Felicitats Josep Maria!! Molts calellencs, com jo, hem posat plena confiança en el canvi d'alcalde i que el teu partit passi a governar Calella.
    Hi ha moltes coses a fer, moltes coses a millorar i explotar... Espero, sincerament, que tu i el teu equip ho aconseguiu.
    Ànims!!

     
  • At lunes, junio 18, 2007, Blogger Rubén Carroza said…

    hola Josep Maria,
    Espero que durante estos proximos 4 años demuestres lo que un ayuntamiento socialista puede hacer, como servicio a las personas y politicas sociales.
    Como Secretario de Organizacion del PSC Tordera te deseo todo lo mejor de todo corazon.
    Animo y a Trabajar.

     
  • At lunes, junio 18, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Hem sap greu que darrera de la teva feina de mediambient no hagis donat prioritat a la desició de la ciutadania. La gent està desabuda, la política no te raó de ser sense la ciutadania, has passat per sobre d'aquesta premissa. Haguessis presentat el projecte conjuntament amb ERC perque poguessin decidir els calellencs. Hagues sigut el més honest. L'abstenció a les próximes segur que serà més alta. Llàstima, comences malament.

     
  • At lunes, junio 18, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Em sembla que amb les primeres mesusres que estan fent o anunciant, estas ja marcant el perfil d'aquest mandat i el teu perfil per la posterioritat.
    Perfil molt baix, per cert. No en dubtis ni un moment (del perfil baix eh).

     

Publicar un comentario

<< Home