El blog d'un caminant

lunes, junio 4

GRÀCIES PER LES DESQUALIFICACIONS


És magnífic que tothom estigui convençut de tenir raó i ens poguem anar d'un extrem a l'altre sense passar lògicament pel mig. Amics i amigues sóc patètic: estaria millor fent camins al parc Dalmau que tancat en un despatx però, ves per on, hi ha una part de la meva persona que creu que pot ajudar més fent d'alcalde. Uns quants s'ho han cregut fins el punt de quedar a 60 vots dels 6 regidors, uns altres tot i no votar-me també em donen el seu recolzament, d'altres m'han votat però no per ser alcalde i per fi trobem als que no em volen veure ni en pintura.
A tots ells gràcies i podeu estar-ne segurs que segueixo sent aquell nen petit que pel barri de Pekin anomenaven "patito feo", en el rierany dels Frares feia carreteres, de més gran he acabat sent el "capità enciam" i quan arribi l'hora voldria tenir una mica d'equanimitat per poder ser més benevolent.

36 Comments:

  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Que se dejen de tonterias José Maria, si nuestra lista es más floja que las demás pues ponemos un gerente que lleve el Ayuntamiento y nosotros a cobrar y vivir que son dos dias. No será el primer ni el ultimo pueblo governado por los socialistas de esta manera. Mucha fuerza y que no te coman la moral, que nos hemos cargado a los convergentes y humillado a los de esquerra que tendran que hacernos de chacha los proximos 4 años.

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    una vegada més el cap de llista tira molt. És el vostre cas: totalment respectable. En Pujol també recollia de tot arreu. El to és molt important!. CiU ha d'aprendre del model Trias i no del model Madí-Mas. La Candini està per aquest últim. No es pot pactar amb gent que porta una campanya tan agressiva, pensant amb la majoria absoluta!, pactes? en tot cas amb el PP, si en treuen 8 enlloc de 7, estava fet, no? sí, sens dubte. Es pot defensar la llista més votada, i tant!, però amb un model de diàleg, respecte i bon saber fer. La candidata Candini i la seva llista no han anat per akest camí. Bé, és una opció, però no és el model de CiU, ha de canviar si volen tocar cuixa. Per cert, la llista PSC mooolt fluixa, la d'ERC prou bona i no ha tingut el reconeixment que devia. Els resultats són els que són, però insisteixo no es pot plantejar unes eleccions com a plebiscit. És molt arriscat, o tot o res. Et pots quedar amb res. Això és el que rebra CiU fins que no canvii d'estratègia.

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sr. Ricomà:
    Si tal com diu vostè, la llista del PSC és molt fluixa. Em podria valorar la de CiU, més enllà de les simpaties o antipaties que li genera la candidata?. Perquè en el fons, no es tracta de pensar quin serà l'equip que més bona feina farà per la ciutat?
    No voldria tornar a començar la cançoneta de l'emfrontament, però de campanyes agresives n'hem viscut de totes bandes. Unicament li demanaria que fes memòria de la campanya en contra d'en Quim Rey, que va dur ERC a l'alcaldia. No s'ho agafi com una crítica, simplement és per dir-li que de ferides en portem tots.
    Moltes gràcies.

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    O sigui Sr. Juhé que ja es segur que seràs alcalde? o ho he entès malament? El pacte està fet? Vull resposta Sr. Juhé! la volem i ens la meriexem!
    Esteu jugant amb la ciutadania!
    Ja n'hi ha prou!

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    em dirigeixo al sr. anonimo que escriu en castellá.
    si jo fos de la llista d´en Juhé, em cauria la cara de vergonya.
    aquesta manera de pensar i escrire es senzillament de una persona ....estupida i desgraciada

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    senyor Santi. Ja n´hi ha prou,de que?? jo en cap moment he pensat que algú estaba jugant amb mi.
    el resultat de les eleccions es prou clar,i en cap moment el Sr. Juhe a negat res. jo, com un ciutadá, crec que el pacte 5+4, el el mes lógic i el MES HONEST.

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    "Per part meva cada cop tinc més clar la importància de les actituds i els programes més enllà dels protagonismes personals."
    Renunciaràs a en Gasset a Gestvia per a poder ser alcalde?

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    anonim ,
    el pacte mes logic ,per tu. el respecto aquest pacte pero es logic per tu . per mi es il.logic i antinatura.
    sr marti ricomà te rao en quant a la llista molt fluixa . mireu si es fluixa que fins i tot el sr.torrent plega perque anava de paquet i per fer "bulto" i el regidor serà el sr.vela.
    si aquesta gent ens ha de manar...i no tinc res contra el sr.vela.
    si en juhe ja manipula les llistes posant gent que despres no vol l'acte de regidor...això es diu esta al servei de calella o no se ...poseu-li un nom.
    per cert acabo de llegir, GUM INFO ,que en juhe ni s'ha dignat a escoltar la sra.candini.¿un altre espanyol amb talante ? almenys els de l'esquerra ho tenien tot fet però han fet el "gest" democratic d'escoltar la llista mes votada.

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Doncs si que començem be,si el sr. torrent ja plega i deixa pas al 6è, m'agradaria sebre a que esteu jugant? això que és, uns es posen per la foto i els altres entren a cobrar o de que va això? això de que la gent vagi a votar em sembla una cosa tant pero tant seria que ara el senyor torrent hauria de petxugar 4 anys, si començem ara poso aquest, ara jo no vull, ara toca un altre, pito pito colorito, de oca a oca, ara compro fitxa, tinc un comodin, etc... etc...
    Deixem els jocs apart i siguem serios srs del PSC

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    I la que no té el gradiat escolar no plega?

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Se ve que como no pueden pactar con ninguno, los impresentables y mal educados de ciu, no tienen otra cosa que hacer, que faltar al respeto y menos preciar a los demás ciudadanos no pertenecientes a su condición. Las personas, sean de donde sean y tengan la formación que tengan, tienen todo el derecho de presentarse a unas listas y luchar por su pueblo.
    No solo usan el “divide y vencerás” (me refiero a los de ciu), si no incluso del modo más rastrero hacen ver ser simpatizantes del PSC y nos ridiculizan (léase el supuesto simpatizante en su mensaje de este lunes antes de el de miquel ricomà) ES PATÉTICO!!
    Y el GUN INFO que se informe bien pues la candidata Candini no llegó ni a ofrecer nada al PSC, pues aquí hay un dilema: Candini pide una reunión con Juhe “a solas” y con ERC van más de uno…
    Mira Candini, los gobiernos con nuestra leyes vigentes, se ganan dialogando no intentando quemar a la personas antes de saber lo que pueden o no pueden hacer..

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Pobre Calella, com podem sortir al carrer amb la cara alta veient aquesta colla de traficants a l'ajuntament???? quina vergonya!!! Ni "patito feo" ni capita ensiam, crec mes adient Ali-Baba.
    Com voleu ser alcalde si no teniu llista, si sou una colla d'arreplegats que no podeu ni sabeu com agafar la direccio d'una empressa, el Sr. Vela es "el quinto hombre"....Deu meu...

     
  • At lunes, junio 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Juhe, vols esser alcalde i es legitim, peró ara psc-erc no funcionarà.Valora els vots que te tothom, els que sereu,els que pleguen i la feina que cal fer. Aixo no es un joc.Es tracta de governar Calella els propers 4 anys.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    No sóc ni militant ni simpatitzant definit de cap partit. En aquestes eleccions em va costar moltíssim decidir-me a qui votar. Finalment ho vaig fer pel PSC, sense gaire entusiasme, i atret, especialment, pel seu cap de llista, en Josep M. Juhé, perquè, a més de semblar-me "un bon noi", el considero honrat, conseqüent amb el que predica, independent i aparentment no lligat a cap “grup de pressió” calellenc. Així mateix, em va semblar, entre els diferents candidats, el millor alcalde i el més capacitat. La seva llista? No m’agrada gens!... però tampoc m’agraden les altres. M'han sorprès enormement nombrosos comentaris barruers i de mal gust als diversos blogs dels candidats (ERC, CiU i PSC) desqualificant a en Juhé i advocant per un pacte CiU+ERC (estic convençut que en molts casos es tracta de convergents emprenyats amb els resultats i que no han acabat de pair-ho. Doncs, sal de fruites! Quatre anys més a l’oposició no fan cap mal!).
    Josep Maria: Ànim, espero que no t’afecti aquest virtual estat d’opinió desfavorable i a demostrar-nos en aquests propers quatre anys que no ens varem equivocar amb el nostre vot!

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    SR. Ressaltat: Vinga valora la llista de CIU, un per un! que hi tens que dir? vinga! Comença! i un cop valorats tots 7 compara'ls amb els del PSC.
    Espero la teva "valoració" SR. Ressaltat.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sra. Míriam.
    Si li interessa pot trobar els currículums dels membres de la llista de CiU al següent link: http://www.candinixcalella.cat/?seccio=58
    Si els vol comparar amb els membres de la llista del PSC, els troabrà a: http://www.socialistes.cat/ambit/calella/documents/default.asp?apt=6685
    Em sembla que parlen per si sols...

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sr. Ressaltat: jo ja els he llegit i no tinc cap dubte que son molt millor els de CIU que els del PSC.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    ALEA JACTA EST.Ja tenim alcalde, el capitá enciam ara es convertirá en "Tortell Poltrona".Et desitjo sort Juhe, et fará falta per governar Calella, amb el "Equipo A" que et dona suport.Estarem observant el nombre d'assessors, gestvius i colaboradors diversos que contractes.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    L'estil de fer política Candini/Mas/Madí porta a aquestes consequències. Sra. Candini, si en Juhé és el proper Alcalde de Calella li deu en gran part a Vostè. És difícil intentar un pacte amb qui has menyspreat amb campanyes orquestades durant quatre anys...

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep Maria sigues prudent i no vulguis ser ambiciós. Canviarà l'opipnió que molta gent te de tu.
    Parla amb la Montse i sigue les dues forces mes votades qui governin la ciutat. He parlat amb molta gent i quan dic molta és molta! i hi ha tants ciutadans que no aprovarien un pacte en contra la força mes votada. I de tota aquesta gent hi ha, evidentment, gent de CIU però tb hi han votants teus i d'ERC.
    Això mai havia passat a Calella. A la Generelitat la gent ho veu lluny i impossible de fer-hi res, però "a casa" es tant proper que podria tenir conseqüencies poc favorables per a tu.
    Abans de fer un pas en fals ves a l'oposició i fes una bona feina per d'aqui quatre anys. Parla amb la Montse. Parleu tots tres. Tot menys anar contra la llista més votada. Ja sabem que és "legal" però ètica i moralment no està bé.
    És un consell. I jo no soc de CIU.
    Et parlo amb la ma al cor Josep Maria.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep Maria, pacta amb CIU...pacta amb CIUUUUU... t'ofereixo el moooooón amb les seves riqueseees..signa...signaaaa, je je!.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    vaja vaja, això és la calella de parcs i jardins que tots volem, em sembla que no, la neteja aquests anys tampoc ha millorat, em sembla que no anem be, no no hi anem, vosaltres creieu que si?.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sra. Míriam, li recomanaria que es tornés a llegir el meu primer comentari, ja que crec que no l'ha entès. Potser és que jo no em vaig saber explicar prou be.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    He sentit per TV Calella que ni tan sol vas voler parlar amb la Montse? això es veritat?

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    SR. Ressaltat:
    Li demano disculpes, no havia interpretat bé el seu missatge... n'hi ha tants... perdó!
    No som els únics que pensem que és la millor llista, quina gent més ben preparada, no tinc el plaer de coneixer-los a tots personalment però en tinc molt bones referències de tots. Candini,Pedemonte, Hernandez, Irene, Jordi, Albert, Lorena. Joves, treballadors, motivats, emprenadors, humils. Resumint: seria un "rentar la cara" a l'ajuntament de la ciutat.
    Tan de bo els tinguem d'Alcaldessa i regidors.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    perque no aneu tots a una, els 17 regidors de l'ajuntament, si està be, 17 regidors i no m'he equivocat, crec que seriem un referent a catalunya. que treballem tots junts, tots a una pel nostre poble, o potser és massa maco.
    Hi ha molta gent que a les municipals vota el cap de llista que li sembla que ho pot fer millor i no el partit, per tant ara os toca a vosaltres, si a les municipals la gent no vota el partit sino les persones, doncs que millor que anar tots a una,
    PIT I COLLONS, no en teniu prous per fer un equip de govern on hi sigueu els 17

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep Maria, espero i desitjo que NO pactis amb CiU. Hi hauria molta gent, i quan dic molta, em refereixo a moltíssima gent de la que t'ha votat, que no entendria el pacte ni li semblaria gens bé. Tu millor que ningú saps el tarannà d'alguns dels que es presenten. Quan CiU no pot governar fa servir tots el grups de pressió de la ciutat i crea un estat d'opinió de crispació i desqualificacions per fer anar l'aigua al seu molí. Em consta i sé de primera mà que els d'ERC estan sent molt pressionats perquè no pactin amb el PSC i ho facin amb CiU. Per no anar gaire lluny, van pressionar a ERC d'una manera brutal fa 8 anys quan la Maria Janer i el GIC van treure uns resultats espectaculars i ells van passar a l'oposició. I en certa manera se'n van sortir, ERC no va pactar amb el GIC (amb engany inclòs!), malgrat ser la voluntat aclaparadora de la ciutat. Poques vegades en la història municipal calellenca va ser tan clar el missatge: un daltabaix monumental del partit que havia governat durant un munt d'anys, una participació molt alta i un desig inqüestionable de canvi.
    No m'estranyaria gens que aquesta vegada ERC et fes la mateixa jugada mesquina i indigna que en el seu moment va fer al GIC. ERC tampoc és aigua clara, i més desprès de la devallada bestial que han patit. No te'n refiïs gens d'aquesta gent. CiU per tal de governar novament farà el que sigui, i quan dic el que sigui vull dirr molt més del que la moral i l'ètica permetrien. Ànim i no et deixis esfonsar!
    PD: No entenc l'espantada d'alguns membres de la candidatura.
    PD2: No sóc militant del PSC!
    SUGGERIMENT: Ens agradaria molta més informació actualitzada i diària sobre el procés al teu blog o a la pàgina del PSC. Estaria bé una mica d'aire fresc i transparència municipal, i fer servir les noves tecnologies (web, bloc, etc.) per mantenir millor informats a la ciutadania i per estar més a prop d'ella. No és correcte fer servir només aquests mitjans d'informació i comunicació cada quatre anys quan hi ha eleccions. Trobo a faltar molta més informació i comunicació als blocs dels candidats. A ERC han quedat tan desmoralitzats que la última informació em sembla que és del 25 de maig. Quina vergonya!

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Tots plegats hauriem de posar una mica de seny, es pot parlar dels temes sense desqualificar a ningú ni acusar-lo de tenir interessos ocults o insultar-lo. Sóc convergent i no ho amago, lamento profundament que entre ERC i PSC ens deixeu a l'oposicio: 1. Perquè som els guanyadors legals i morals d'aquestes eleccions 2. Perquè a priori la llista de CIU em sembla molt millor que no pas la vostra 3. Perquè no tot el que és legal és moral i per mi deixar fora el guanyador és inmoral. Penso que he estat capaç d'exposar els meus arguments completament contraris als interessos del PSC sense ser groller ni ofendre a ningú, en cas que algú pogués sentir-se ofès vagin per endavant les meves disculpes, no era la meva intenció. O anem amb compte o entre tots podem crear una fractura social al Calella molt important, tinguem tots una miqueta de seny, malgrat no ens gradi la jugada, es pot expresar el desacord sense crispar l'ambient. Per cert Josep M. el "capità enciam" era un personatge entranyable i a tots els d'una generació ens porta records molt macos, o sigui que no pensis que tots els que t'anomenen d'aquesta forma ho fan per fer-te mal, en se d'un munt que quan utilitcen aquest apelatiu ho fan de manera carinyosa. Malgrat no estar gens d'acord amb la teva tria, MOLTA SORT, personalment crec que la necessitaràs.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sr Baldemora,
    A CiU som tant i tant dolents, que per això els vam deixar governar en minoria durant la legislatura 1999-2003, enlloc de fer una moció de censura amb el GIC de la Maria Janer, que de ganes i motius no li en faltaven.

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    SR. Baldemora: que vols dir exactament quan dius que no entens l'espantada d'alguns membres de la candidatura de CIU?

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    La tal Mirian con que derecho se cree que tiene para juzgar, quien es mejor o peor persona.Es un DIOS es ADIVINA .Mirian creo que lo tuyo es grabe de vicitar al medico...un saludo.Un Ciudadano que no se le ve tanto el plumero como a ti(hay que conocer a todos antes de juzgar)

     
  • At martes, junio 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sr. Ressalat,
    Una mica de fidelitat històrica. CiU va pressionar tot el que va poder i més perquè el GIC no entrés al govern fa 8 anys. CiU estava molt dolguda amb el GIC perquè el va culpabilitzar de la seva aclaparadora i històrica derrota política fa 8 anys. I ERC va fer-li el joc... i el PSC, també!

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Sr. Anónimo,

    Quan parlava de l'espantada de la candidatura em referia a la candidatura del PSC. I concretament a les veus (i no tan veus, sinó quasi fets consumats) que dieun que com a mínim el candidat núm. 5 del PSC, en Joan Torrent, renunciarà a ser regidor. Lamento la confusió!
    Baldemora

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    baldemora informate bien el Sº Torrent no se va el 16 si ouede aguantarlo vaya a la sala de plenos y vera como recoge su acta de regidor.
    Un cordial saludo.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    El Sr. Torrent no se'n va, perquè ja és fora. Ell viu a BCN i va dir que com a molt pujaria a Calella un cop per setmana.

     
  • At miércoles, junio 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Com ja s'ha dit en aquest bloc, en Joan Torrent no hi viu actualment a Calella. Està residint i treballant a Barcelona. Jo no afirmo amb rotunditat res que no sé segur, però si puc dir que en Joan Torrent s'ha plantejat dimitir de regidor, precisament per la seva situació personal. I per no fer-ho ha plantejat algunes alternatives per poder compatibilitzar el càrrec de regidor al govern amb la seva feina i residència a Barcelona. De moment i que jo sàpiga no s'han considerat. Què farà finalment, no ho sé! Resumint, en el meu comentari no afirmava res amb rotunditat... però tampoc estic tan desinformat com el Sr. Anònim afirma. I podria afegir moltes més coses, que no faré per discreció. Ara bé, és cert que en Joan Torrent ha plantejat al PSC la possibilitat de dimitir. I si no és cert que en Josep M. Juhé personalment ho desmenteixi en aquest bloc!

     

Publicar un comentario

<< Home