El blog d'un caminant

domingo, junio 24

GRÀCIES JORDI


Ja va essent hora de posar noms i cognoms al que es comenta i passar de la desqualificació personal anònima, sigui del color que sigui, a la crítica argumentada tan forta com es vulgui.

Primera setmana d'alcalde i una bona dosi de treball, de moment estic content de poder atendre a tothom qui s'ha volgut dirigir a mi i a l'hora de començar a posar fil a l'agulla a un parell dels temes de ciutat.

Un d'aquests temes és la Fàbrica Llobet, l'exposició d'Atapuerca és només una petita part del que se'ns ha proposat des de l'IPHES. És cert que hi ha d'haver més informació del que és l'exposició i hem de facilitar la seva visita i en aquesta direcció ja s'està treballant des de la regidoria de cultura. A més l'exposició té un origen castellà, de Burgos, i la traducció al català i l'anglès s'ha fet amb unes banderoles que per la pròpia configuració de l'exposició no són gaire visibles.
Aquest projecte de socialització del coneixement a Calella és promogut des de l'IPHES i penso que només per la vàlua de les persones que hi estan al davant que caldria ser més respectuosos i no desprestigiar-ho abans de començar. El projecte en majúscules s'hauria de signar aquest setembre en un conveni de col·laboració entre l'ajuntament i l'IPHES, dirigit no tant a fer museu com a crear exposicions o altres informacions de divulgació (pàgina web, canal de televisió) que després poden ser mostrades arreu del món.

Un altre tema important d'aquesta setmana ha estat una reunió amb l'Agència Catalana de l'Aigua pel que representa d'anar avançant en la línia de resoldre per un costat els problemes d'inundacions tant del Torrent del Raig, al seu pas per davant de l'Institut, com de la riera Capaspre i la rotonda de la NII, forçant a carreteres a treure el pilar que sustenta l'actual pont.
I per l'altre costat hem concretat quins passos s'han d'anar fent per arribar al cobriment de la riera.

17 Comments:

  • At domingo, junio 24, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Hola Josep M.!
    Vaig anar a l'exposició, i em va barrufar, és molt interessant, però hi ha coses de la organització de la mostra que no em van barrufar gaire, si vols saber la meva opinió visita el meu bloc si us plau i així per la propera potser tindràs en compte la meva humil opinió.

     
  • At lunes, junio 25, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Juhé, són quarts d´una del migdia del dia 25 de juny i la web de Calella continua assegurant que l´alcalde és un altre.
    N´estàs ben segur que ets tu, oi?

     
  • At lunes, junio 25, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Referent a la Gala Lírica del divendres 30, hi ha hagut un mutisme generalitzat... ningú diu res?
    que passa aquí?
    Segons tinc entès serà un espectacle mai vist a Calella, això deu costar molts duros... qui ho paga? no ho critico eh! només que ja que algú ha posat el dit al formiguer... que se sapiga tot no?

     
  • At martes, junio 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Ja poden dir el que vulguin, però l'exposició d'Atapuerca em fa riure i molt. Segur que és la solució als problemes de Calella. segur que amb això iniciem un nou camí que ens farà diversificar l'economia. Segur que amb exposicions com aquesta els turistes mal educats, grollers i cridaners deixaran de venir.
    JAJAJAJAJAAJA.
    Per favor, siguem seriosos d'una vegada, que Calella ho necessita.
    De la feinada de l'alcalde de la setmana, no cal ni parlar-ne. Es realment ACLAPARADORA.

     
  • At martes, junio 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Una feinada de la setmana també: Suspendre els sopars dels carrers Sant Pere i Sant Josep.
    TOTALMENTE DE ACUERDO JOSE MARIA !!!!

    Això ho dien dos comentarites d'esports a la cadena Ser, (molt properaal PSOE). L'ajuntament donarà un premi a qui endevini qui són els periodistes.

     
  • At martes, junio 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Juhé, segur que -com qualsevol persona preocupada pel medi ambient- estàs neguitejat per la alarmant contaminació acústica que patim els calellencs; segur que saps que els sorolls poden ser, bàsicament,legals o il·legals.
    Et recordo que tractant-se de legislació normativa sou tu i el teu equip, els qui heu de concretar de quin tipus són unes fresses determinades, preservant-nos de les evitables i suprimint les estúpides.

     
  • At martes, junio 26, 2007, Anonymous Anónimo said…

    ribot,
    quan era regidor nosaltres vam patir un problema de contaminació acustica i en juhe, amb bones paraules, ens vadir que no podia fer res. era el regidor de medi ambient,no? o sigui que preparat

     
  • At miércoles, junio 27, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Bon dia, als "anònims" que pregunten pel tema suvbenció de la Gala Lírica no tinc cap problema en explicar-lis personalment i amb el Sr. alcalde al davant com i de quina manera funciona el Cor Harmonia, tots els ajuts que rebem i tenir els canvis d'impressió que facin falta. Només cal parlar clar i amb transparència tal i com hem fet sempre el Cor i jo al seu davant.
    Estic a la vostra disposició. Ara bé amb noms i cognoms tal i com faig jo.
    Gràcies i us espero al concert (Sr. Anònim si encara no tens l'entrada quan parlem et garanteixo que te'n regalaré una)
    Fins aviat.

     
  • At miércoles, junio 27, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Respecta d'això d'Atapuerca, he passat varies vegades pel devant de la fàbrica Llobet i no he vist rès que em fes pensar que hi ha cap exposició.
    No es podría posar una pancarta llamativa devan de la fàbrica i alguna cosa a l'entrada que tothom, tant de Calella com els molts que hi passen que son de fora, ho sabessin ja?
    Està oberta fa dies i encara no s'ha fet la difusió que cal.

     
  • At miércoles, junio 27, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Barrufet Josep, tens tota la raó, que passa a Calella que tot es barrufa amb el cul?..però de sempre

     
  • At viernes, junio 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    He estat a l'exposició d'Atapuerca, no és gran cosa, molt de plafò informatiu i molt pocs ossos i estris, però si sou novells en el tema pot ser interessant i si sou capaços de trobar per on es entra. Jo he tardat més de mitja hora per aconseguir-ho. A banda dels indicadors que suggereix en Josep, potser que informeu a la Policia que a la Llobet es fa l'exposició i per on es entra perquè hi he preguntat i no en sabien res.

     
  • At viernes, junio 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Parlant d'un altre tema, Josep Maria a veure si fas arreglar els micros de l'Ajuntament, que ahir de poc no puc asseventar-me del que cobraras cada mes per ser alcalde. Amb aquest sous el que m'extranya es que solament es presentessin 4 llistes a Calella.

     
  • At sábado, junio 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Alcalde tiu, enrollat !!!!!

    Que fas que no vols rock a Calella ????

    No m'ho podia creure, tiu. Es possible tiu ?

    Però que noets d'esquerres tiu, però si ets un carca tiu !!!!

     
  • At sábado, junio 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    És possible que explicitar el nom i cognoms dels comentaristes, seria una bona pràctica. Ja que això és extremadament complicat proposo que, al menys, els "anònims" s´identifiquin amb un àlias (únic i intransferible).

     
  • At domingo, julio 01, 2007, Blogger DESPERTAFERRO said…

    Amb l´única finalitat de protegir la pell d´aquelles persones que la tenen tan fina proposo que es faci un camvi: Que l´exposició d´Atapuerca pasi a dir-se: LLIGATRUJA. Potser iaxì s´ho miraran amb una altres ulls.

     
  • At lunes, julio 02, 2007, Anonymous Anónimo said…

    despertaferro,
    per mi millor.
    el que no pot ser es que gent com tu aneu donant lliçons de sensibilitat quan vosaltres no en teniu. sou d'esquerres però espanyols i això us marca.

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Quin post més incorrecte… totalmente de acuerdo josé maría ho deia Domènec Balmanya a José Ma García a Antena 3 Ràdio i després a la COPE

     

Publicar un comentario

<< Home