El blog d'un caminant

miércoles, enero 23

CAMINS D'INDIS

Quan d'un projecte, com el del camí de ronda, que està subvencionat majoritàriament per la Generalitat i l'Estat donada la seva vàlua, que pot evitar accidents perquè facilita l'accés a les Torretes i el Far i que, a més, posa en valor un dels espais naturals més bonics de tot el Maresme, es vol denigrar només perquè al darrera hi ha la meva persona estem demostrant...

A mi, personalment, em porta a pensar amb les pel·lícules d'indis i americans quan tots ja sabíem qui era el bo i el dolent i, per tant, qui havia de guanyar. Jo, aleshores, ja em sentia més a prop dels indis i de fet, d'una de les coses que em sento més content de la meva acció política, és la d'haver facilitat que a Calella puguem disposar de bons camins per passejar pel Parc, per pujar al Montnegre o a Can Carreres, per anar a les Torretes o perquè el Cross que ha fet el Club d'Atletisme de Calella aquest darrer cap de setmana hagi estat un èxit perquè l'excel·lent organització d'aquesta entitat s'hagi vist recolzada per uns nous camins que s'han fet al voltant de les pistes d'atletisme.

Uns camins per poder respirar encara que sigui com un indi...

19 Comments:

  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Si noi, tu ves fent l'indio ...

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Sobre la senyera al balcó de l'Ajuntament:

    Reconec que he comès un error. L'error de creure en l'amplitud de mires dels diferents grups municipals i de pensar que l'Ajuntament ha de poder representar tots els seus ciutadans.

    Em sento derrotat, perquè el discurs sobre aquest símbol s'ha pervertit i s'ha utilitzat per arraconar-me contra les cordes i intentar enfrontar-me amb el meu soci de govern d'ERC.

    S'han dedicat (CIU) a desgastar la meva imatge com a polític de cara als ciutadans». «la identitat del municipi que tant defensa la federació nacionalista sembla no tenir en compte la diversitat (?) dels seus ciutadans".

    Paraula de Juhé...

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Passa que hi ha coses molt mes importants a la ciutat que fer un camí per anar a passejar amb la motxilla i a fer l'indi...
    I això que jo ho faig...
    No Juhé no... això no funciona...
    Quin desastre!
    Si hi haguessin eleccions aquest cap de setmana tornaríeu a quedar dos o tres regidors de PSC.
    Dimiteix!

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Tot i que no discuteixo que el pont serveixi per alguna cosa a qui algun dia vulgui anar a fer una volta per les roques, que per cert, només veurà gent en pilotes, i això tampoc es agradable, i que s'hagin millorat camins per les afores de Calella,

    Podries dir-me que hi ha previst per millorar la marxa del nucli urbà en temes de circulació, aparcament, comerç, educació, esports, turisme, urbanisme, etc?

    Nota: les voreres no valen, ja venen d'altres goberns i encara no ho he acabat d'entendre.

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    HOLA,
    el problema , juhe ,es que hi ha mes gent que va votar a altres candidats que a tu...i això,tot i que el pacte es democratic i licit,vol dir que hi ha gent com jo que no ens ho empassem i has de saber que hi ha mes gent que no et vol d'alcalde que gent que si que et vol perque tot i el pacte amb els d'ex-erc ,els d'ex-erc volien d'alcalde en puig i no pas tu.

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Si a més, veiessis un cert ritme de fer coses pel poble, però es que no veiem res de res.
    Això fa que molta gent que ha vingut a Calella procedent de l'area de BCN, i que vota socialista per tendencia, un cop vist l'èxit, s'ho romiarà per la propera vegada

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Molt bé Josep Mª, continua així, que ara que tindrem a la Candini entretinguda a Madrid, aixó de convergencia s'acava en 4 dies.

    Endavant

     
  • At miércoles, enero 23, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Senyor Alcalde, li proposo de posar un comptador a la passera que comunica la inmensa mar blava amb la seca catifa verda, per poder saber exactament quantes persones en faran us. Solament així sabrem si les seves idees són realment d'"indiu" de "bumberu" o de "marcianu"

     
  • At jueves, enero 24, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Pq no expliques que teniu pensat fer el vostre govern per Calella? Ja porteu uns quants mesos (mes uns quants anys) per a que podem veure accions a la Ciutat. Tinc la sensació de que no es fa res. Res important. Tant que prometieu... Farem... Millorarem... promeses electorals? Fum fum fum... Com sempre i com tots. Mentiders! Farsants! i la butxaca plena! Au, plegueu tots!
    Així estem els comercinats, les entitats culturals, les esportives...
    Totes les poblacions ens passen al davant! mira a Pineda, ja tenen els festivals que tu i els teus heu deixat perdre!
    Quin desengany, no m'extranya que l'abstenció pugi cada vegada mes. Però jo no penso deixar d'anar a votar; això si, tinc clar que no votaré mes a PSC (PSOE) ni a ERC. Abans voto amb blanc que és una opció.

     
  • At jueves, enero 24, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Els festivals perduts per que no es poden fer a la Fabrica Llobet, i ara resulta que a Pineda els faran en una carpa.

    A Calella no podiem posar una carpa?

    O es que no hi han idees ni per això?

     
  • At jueves, enero 24, 2008, Anonymous Anónimo said…

    No ha han idees per res!!!
    N'estem farts!
    Prou!

     
  • At jueves, enero 24, 2008, Anonymous Anónimo said…

    hola!be es un pont hacia therabithia el que hagi vist la pel.licula sabra a on va (en lloc) per que camins ja hi son per anar aqui.I les promesas durant les eleccions sobre ajudar als pares a pagar els llibres dels nens ( a tots els nens) perque no pujar tants calers, només amb 2 estudis dels que feu per tot, perque mira que feu estudis!!!!!!!!!!a on es aquesta promesa perque nomes rep aquesta ajuda qui tots sabem.

     
  • At domingo, enero 27, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Dissabte 26.01.2008 12.05.

    Ningú utilitza la passera.

    seguirem informant.

     
  • At lunes, enero 28, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Dilluns 28.01.08

    Hora: 11.45

    NINGÚ UTILITZA LA PASSERA.

    Seguirem informant.

     
  • At martes, enero 29, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Diu l´alcalde que gran part del camí de Ronda,passarel.la inclosa,està subvencionada.Es possible.Serà perquè governen els mateixos i es tracta de complaure a "uno de los nuestros".Es una passarel.la que tindrà poca utilitat,a no ser que estigui pensada perquè des de un càmping proper no tinguin que creuar la carretera ni la via del tren.Si així resultés,com justificarà haver de demanar un préstec de 34.100 euros(5.700.000 pesetes) per pagar aquesta obra que beneficiaria a un particular de manera preferent?.Per anar a les torretes hi han altres camins mes propers a Calella.Es que pretén que ens passegem per la vorera de la carretera,en molts llocs estretísima,per arribar a la ditxosa passarel.la?
    I la regidora de Cultura a fet una cartolina verda (i ben verda),com a programa del Carnaval.Quines coses hem de veure.I sàpiguen de la familia que es,costa de creure,però,es cert que "ver para creer"

     
  • At martes, enero 29, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Felicitats per aquesta iniciativa. Aquest mateix cap de setmana miraré d'arribar-me fins la plaça de Sant Andreu pel camí de Ronda. Fa gràcia aquesta colla que només fan que queixar-se del turisme de borratxera i alhora critiquen iniciatives com la que ens ocupa. Com és possible no veure que justament són mesures com aquestes les que contribueixen a atraure turisme familiar de qualitat.

     
  • At martes, enero 29, 2008, Anonymous Anónimo said…

    El turisme de qualitat no es el de motxila,i butxaques buides, que sol utilitzar aquest camins per no gastar,el turisme de qualitat no porta motxilla i les butxacas plenes.I buscan un ciutat amb ofertes oci de qualitat per poder gastar

     
  • At miércoles, enero 30, 2008, Anonymous Anónimo said…

    Dimarts 29.01.08

    Hora: 17.15

    NINGÚ UTILITZA LA PASSERA.

    Seguirem informant.

     
  • At domingo, febrero 03, 2008, Anonymous Anónimo said…

    No diu el SR. Puig que no ens podem endeutar, com que per la pasera si? ,JA VEUREM SI ES RENTAPLE.no tenim altres coses mes importans?si els de l,ajuntament no ho saben que preguintin al poble

     

Publicar un comentario

<< Home