El blog d'un caminant

lunes, agosto 13

NO PUC COMPARTIR

Benvolgut Despertaferro no puc compartir que per defensar el que jo puc representar acabis amb l'atac personal cap als meus crítics.

Per sobre de tot hem d'utilitzar arguments i no caure en la provocació. A la nostra societat en general li sobren frontismes i veritats absolutes que ens porten a la fragmentació social i a un país de meitats irreconciliables.

Personalment prefereixo ser atacat, fins i tot irrespectuosament, que promoure l'atac cap als altres.

14 Comments:

  • At lunes, agosto 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Et barrufelicito per aquest post, la veritat és que hi ha barrufets molt crispats a totes bandes, però crec que contaminen el debat polític constructiu.

     
  • At lunes, agosto 13, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Bon dia amics i amigues,

    Hi estic molt d'acord amb vosaltres. Quan començo a llegir un escrit anònim amb evident "mala fe", automàticament el deixo de llegir i passo al següent. Personalment penso que molts els que fan un mal ús d'aquest nou mitjà amaguen en el fons a un petit dictador o tirà. Que s'ho rumiin una mica abans de fer-ho.

    Així, ànims per a tots els que volen utilitzar el blog com un nou mitjà que admet la crítica argumentada, molt sana i necessària, per seguir endavant.

    Cordialment,

    R.Joan

     
  • At lunes, agosto 13, 2007, Blogger DESPERTAFERRO said…

    Benvolgut Josep Mª: Entenc que que no et sembli bé el tó de les meves entradas en el teu blog, però en tot cas, vul deixar clares unes quantes coses.
    No pretenc defensar ningú que es pot defensar per si sol quan ho cregui oportú. Com era previsible veient el contingut de les entrades, algú tenia de fer alguna al.lusió al sou del Alcalde. No vaig ser precisament jo qui ho fes. Ha tingut de ser algun dels teus amables detractors que d´una manera demagògica i voluntàriament desmemoriada ha fet esment al teu sou.Recordo també, el panflet que va llençar CiU fent una sopa de lletres i numeros tendenciosament colocats per confondre al ciutadà, intentant fer creure el que no era.
    Davant de la desmemòria cal recordar els fets i deixar les coses al seu punt.
    Ningú negará que en un dels mandats de convergència hi havia un gerent que precisament no treballava per amor al art,i tampoc cobrava sis rals, amb lo qual, la despesa es multiplicaba per dos. En aquell moment, els hi va semblar bé, ja se sap que les coses estan bé o malament depenent de qui les faci.
    Molt avants de que jo comencés a entrar al teu blog, l´ambient ja era un xic "calent", és a dir, el frentisme ja hi era. No l´he començat pas jo.
    Volguem o no, les coses son aixì i jo també he hagut de suportar insults com "espanyol"... No ofen tothom qui vol i aquest tipus de descalificacions, diuen molt poc en favor de qui les fa.
    No estic afiliat a cap partit i per tant tot el que dic ho faig sota le meva estricta responsabilitat, tampoc li haig d´agrair res a cap polític, ni lloc de treball, ni recomanacions ni cap tipus de favor. Per tant, puc dir el que em sembli sense haver d´utilitzar aquesta llefiscosa norma que en diuen correcció política.
    Francament m´agradaria que el debat politic fos d´un altre taranná i que es poguesin expresar idees i discutir-les en un marc de respecte. Això no és aixì malauradament. Ara només interesa la bronca i la descalificació i la politica amb majúscules en tot cas ja la farem més endavant..

     
  • At miércoles, agosto 22, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Anónimo: No hay que ser condescendiente con el adversario-enemigo. Estoy de acuerdo en que se deben utilizar formas correctas de expresión de las ideas.
    Es muy cansado tener que entrar a contestar cosas que te molestan por su contenido y que si lo piensas un poco, manifiestan un malestar profundo por una derrota que no pueden digerir.
    Lo dicho al principio ( con otras palabras): Cuando el adversario se convierte en enemigo, NI AGUA.

     
  • At jueves, agosto 23, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Benvolgut Anonim, lamento tenir que recordar-te que el partit que legitimament va guanyar les eleccions municipals a Calella va ser CiU. Per la qual cosa, en tot cas el que no han pait el amics convergents és que els socilistes els hi "manguessiu" l'alcaldia. Pel que fa a l'AIGUA espero que t'enueguis amb la teva mala sombra.

     
  • At jueves, agosto 23, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Heatcliff: Este tema ya huele. Los acuerdos post electorles para formar gobierno son legítimos, legales y forman parte del juego democrático.Por lo tanto: nadie ha robado nada a nadie.
    ¿´Cómo se les llama a los pactos de CIU y PP? ¿Acuerdo entre amiguetes?

     
  • At jueves, agosto 23, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Anonim, ningu ha dit que els acords no siguin legals i legitims, pero els amics convergents, que no jo, pensen que els hi haveu pispat l'alcaldia. Personalment solament volia recordar-te arrel que comentessis que no sabien pair la derrota, que de derrota res de res en tot cas pactes del mercat de Calaf. I pel que fa al teu comentari sobre l'aigua, molt lleig, molt lleig, espero que no tots els socialistes siguin com tu, perquè el teu comentari em recorda molt a l'Acebes, en Zaplana i en Rajoi.

     
  • At viernes, agosto 24, 2007, Anonymous Anónimo said…

    heatcliff,
    crec que tots els socialistes son com ell . potser tenen més modals però en el fons tot son el mateix . mira que han arribat a fer a nafarroa¡¡¡¡. son espanyols amb unes altres sigles.i d'espanyol i de senyor s'en ve de mena.

     
  • At viernes, agosto 24, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Aquesta filosofia que desprén en aquest escrit no ho practica en la realitat, sempre amb bones formesperò manipulant de manera molt forta la realitat en benefici seu. Això si amb cara de bon noi,per tant despertaferro pot ser molt incorrecte en les formes, però no practica l'hiprocresia com d'altres i molt concretament en Juhé.

     
  • At martes, septiembre 04, 2007, Anonymous Anónimo said…

    D´aquí a vuit dies és l´11 de setembre; l´Ajuntament ho sap, oi ?

     
  • At miércoles, septiembre 05, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Ho sap, oi ?

     
  • At jueves, septiembre 06, 2007, Anonymous Anónimo said…

    I tant, més d'un farà pont.

     
  • At sábado, septiembre 08, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Dimarts és 11 de setembre.

     
  • At domingo, noviembre 22, 2009, Anonymous Anónimo said…

    Hi
    fluoxetine generic
    Millions all around the globe have given Prozac a shot, and found its effects to be rather profound in helping their symptoms.
    [url=http://flockchoreography.com/]fluoxetine prozac[/url]
    As you can probably see, Prozac is fairly effective in the fight against depression.
    http://flockchoreography.com/ - fluoxetine generic

    Prozac has been shown in numerous case studies to be effective against depression and anxiety in users.

     

Publicar un comentario

<< Home