El blog d'un caminant

viernes, enero 11

UN PONT ENTRE LA MAR BLAVA I LA CATIFA VERDA


Ahir, dijous 10 de gener de 2008, al voltant de mitjanit es va col·locar un pont de fusta que comunica banda mar amb banda muntanya a l'alçada de la roca grossa.
Com aquell nen que de petit gaudia fent carreteres i de gran fent camins, ahir contemplava embadocat tot el savi enrenou que suposa posar un pont de fusta dividit en tres parts, cadascuna de gran pes, sobre els pilars que els han de sustentar i que tot acabi quadrant.
Amb unes tres hores de treball, donant pas alternatiu als cotxes de la NII, i embolcallats per una atmosfera constructiva de grans grues i treball especialitzat, la placidesa de la nit encara va realçar més la magnitud harmònica de l'obra i el savi quefer de tots els que hi col·laboraven.

El pont ajunta camins i paisatges de gran bellesa, a un costat el Mediterrani. Camí de navegants de múltiples direccions, buscant riquesa per viure millor, cultura, uns dies de vacances al sol, potser també el plaer... ah!
I de l'altre costat el muntanyam del Montnegre que per camins de pins i alzines ens parla de la riquesa natural i de la tradició humana que s'hi vincula.

Un bon moment per fer una pausa.

19 Comments:

 • At viernes, enero 11, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Felicitats! Espero que aviat en podem gaudir.

   
 • At viernes, enero 11, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Un bon moment pr fer una pausa.... noi... tu fa 7 mesos que estàs en "pausa".

   
 • At viernes, enero 11, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Ara que es fa focs aviat, s'hauria de posar llums desde la piscina fins al mirador. Crec que del mirador a la Roca Grossa ja n'hi ha. Així no s'hauria de patir perque es fagi fosc.

   
 • At viernes, enero 11, 2008, Anonymous Anónimo said…

  A qui se li està fent fosc es al Sr. Alcalde...

   
 • At domingo, enero 13, 2008, Blogger Jean Luc Picard said…

  Un pont que no porta enlloc, penso que has començat la casa per la teulada.

   
 • At domingo, enero 13, 2008, Blogger https://astrologiacarloscaliz.blogspot.com/ said…

  La que no va enlloc aquí és la Calella conservadora que s'obstina a tancar-se als canvis que s'estan produint a Calella, vosaltres calellencs confosos sou els que esteu 'en pausa' i ho estareu durant una bona temporada.

  Endavant Calella progressista!
  Endavant Josep Maria Juhé!!

   
 • At lunes, enero 14, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Avui estic una mica espès.
  Algún voluntari progressista em podria dir que s'està fent per millorar Calella en aquest mandat?
  Les voreres no valen, ja venen de l'alnterior (tot i que no els hi acabo veient la gràcia a la majoria)

   
 • At lunes, enero 14, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Bé. Crec que és una bona notícia.
  Des de petit hauria volgut veure aquesta passarel.la. Crec que el meu pare, que era paleta, ja va contribuir a ver unes escales d'obra.
  Felicitats. Crec que pot millorar tot l'entorn.
  Jordi Amat

   
 • At lunes, enero 14, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Felicitats,
  no tenim diners per les places de guarderia i la fem petita, però fem una passarela pels gats, rates i formigues que val quasi el mateix que doblar les places a la guarderia.
  no entenc res de res.

   
 • At lunes, enero 14, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Deixant de banda les esquerres, les dretes, els progressistes, els conservadors, els que els hi agrada una passarel·la, els que no estan d'acord amb les voreres, amb els que volen mes places a les llars d'infants.... Valorem fredament el govern. ( )
  ...
  Suspès!
  Si, suspès. Em sap greu Juhé, però esperava mes de tu i els teus socis. I et vaig votar.

   
 • At martes, enero 15, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Ramon, penso que tens raó. Jo no vaig votar al Juhé, no per res personal. Vaig votar a la Candini pq creia (i crec) que Calella necessitava un canvi. No havia votat mai a CIU, a les municipals miro molt les persones, la gent que forma les llistes. Jo sabia que si ERC i PSC podien fer majoria ho farien i així ha sigut. I aquí tenim la continuació de la passada legislatura.
  I ara després de mesos de mandat, (de fet 4 anys i mesos...) que estiguem encara parlant d'aquest tema vol dir alguna cosa: que aixó no va bé.
  Els primers dies després de les eleccions vaig escriure i vaig donar la meva opinió: fer un govern amb tots els partits majoritaris CIU + PSC + ERC evidentment se'm va contestar bastant malament i se'm va insultar i tot. De tant en tant miro els blocs mes populars de calella sense escriure-hi res. Avui m'he atrevit a dir el que penso i espero que no se'm insulti i es respecti la meva opinió.
  Sr. Juhé, plantegis fer entrar a CIU al govern.
  Prego que em respongui.
  Gràcies i bon dia.

   
 • At martes, enero 15, 2008, Anonymous Anónimo said…

  No esperis ni tan sols resposta...
  i si la tens serà negativa. En Juhé mai farà entrar a CIU al govern i menys amb la Candini al davant i menys ara que serà senadora. Li faria massa ombra! Oblida-ho i esperem a les properes eleccions municipals. Jo ho tinc claríssim.
  Mercè
  merceklella@hotmail.com

   
 • At miércoles, enero 16, 2008, Anonymous Anónimo said…

  La majoria d´equips municipals anteriors no em van decebre. Deixant de banda el seu amor per Calella i, fins i tot (que ja és deixar), els rèdits personals que en van treure, no em van decebre; van fer el que d´ells es suposava, seguint els paràmetres imaginats.
  Els d´ara, en canvi, potser perque confiava i esperava alguna manera de fer nova, heu comés la pitjor de les faltes: feu exactament el mateix d´abans; per tant, vosaltres sí que m´heu decebut; especialment tu, Juhé.

   
 • At miércoles, enero 16, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Felicitats!Per que?Per un pont que nomes sevira per tenir a la gent encara mes aïllada i sola per que aquelles persones que no es poden anomenar del altre continent que dormen i viuen alla ho tindran mes facil per atracar,?.Per que de policia,res, no podra venir per tenir un servei, com sempre!

   
 • At jueves, enero 17, 2008, Anonymous Anónimo said…

  ¿Ja has felicitat a la MONTSERRAT CANDINI ?, futura Senadora ....primer Senador/a de l’ historia de Calella.
  Ara així quan del Senat hi hagin possibles subvencions per Calella , ja us avisarà ella directament desde el Senat , que els últims 4 anys amb ERC i vosaltres 2 , sempre us tenia que recordar als Plens Municipals que deixàveu perdre una i un altre subvenció de la Cambra Alta.
  Sobre el pont pregunto el mateix , ha part de un pas per fugir els carteristes tindrà alguna altre funció?.

   
 • At viernes, enero 18, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Juhé, de bon rollo. Penses fer alguna cosa o seguiras cobrant fins que duri la moma?

   
 • At viernes, enero 18, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Juhé dimiteix!!!
  Acabo de llegir el vilaweb. Massa bé anaves reconeixent que vas cometre un error... i has de ficar-hi pel mig a CIU. Ets patètic!
  ÉS CIU qui ha lluitat per tornar a tenir la Senyera al balcó.
  Plega!

   
 • At sábado, enero 19, 2008, Anonymous Anónimo said…

  He llegit el Punt. On parles de la senyera, i sincerament t'he de felicitar.
  En unes poques línies has fet una lliçó magistral de demagògia i nepotisme.
  Es dificil tenir unes galtes tan groses, per encara implicar a CiU en una decissió que tu solet, tot solet vas prendre. Això si, amb l'ajuda d'una fundació neo-feixiste i tardo-franquista.
  Ets molt patètic.

   
 • At domingo, enero 20, 2008, Anonymous Anónimo said…

  Dimeteix!

   

Publicar un comentario

<< Home