El blog d'un caminant

lunes, mayo 28

AGRAÏMENT

Vull agrair a totes les persones que han dipositat la seva confiança amb la meva persona, el meu equip i el programa que represento. No sortia d'una posició avantatjosa però ja ho vaig comentar en un altre bloc: "sóc caminador de llargues distàncies i no em dono fàcilment per vençut". Sovint em veig com el ruc català, aguantant carros i carretes i alguna que altra patacada, però ell vinga amunt, amb coratge, senzillesa i deixant clar com pensa.
No puc estar d'acord amb els atacs que sovint es fan contra en Jaume Puig, he estat vuit anys amb ell de regidor i sé prou bé com s'ha dedicat a la ciutat. Com tampoc comparteixo les crítiques fàcils i les desqualificacions sense abans haver fet l'esforç de llegir-se el que plantegem uns i altres.

15 Comments:

  • At lunes, mayo 28, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Enhorabona, Josep Maria. Has obtingut un molt bon resultat. Segurament t'el mereixes. Aquest es el resultat que es mereixen les bones persones. Les persones honestes. Les persones senzilles. Però ara toca demostrar que ets mereixedor de tots aquests qualificatius. Has format part d'un govern liderat per una ERC que ha estat rebutjada pel poble. Respecte les persones que han castigat ERC i han premiat el PSC, i demostra que més enllà del partit hi ha una persona incapaç de repetir el que ha passat a la Generalitat i que ha estat la causa de l'alta abstenció. Demostra que Calella te identitat propia, i que no s'enmiralla a Barcelona ni a Madrid. Segueix governant com ho has fet fins ara, però amb qui el poble vol que governis. I el poble vol que governis amb CiU.

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    En primer lloc felicitar-te pel bon resultat! Ho has treballat i ho has aconseguit, has aconseguit tres regidor més, però no has aconseguit guanyar les eleccions. Per tant tu que a tu mateix et dius bona persona, treballador, caminant... i tantes flors et tires, demostra-ho ara donant suport a la Montserrat Candini i el seu equip (els que realment han guanyat les eleccions i el poble han volgut que governin). No et deixis portar per l'ambició de poguer ser alcalde pq ens decepcionaras a tots. ERC ha estat castigada pel poble, la ciutadania no la vol, no la vol al govern. Volen a la Montserrat i et volen a tu, respectant l'ordre. Podeu fer molt bona feina plegats.
    No ens fallis!

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Josep Maria, ets una persona honesta i treballadora i això s'ha demostrat en els bons resultats que has obtinguti et felicito, però crec que els 4 regidors mes que heu tret podeu estar carregats de bones intencions però no us veig portant el poble endavant, per mi el millor pacte seria ERC-CIU i em sap greu per que tu m'agrades i series un bon alcalde, però pensant en que és el millor em decanto per aquesta opció

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Felicitats Juhe! T'ho mereixes!
    Ara reflexiona bé el que has de fer, escolta al poble que ha parlat clarament, tu i la CAndini podeu fer un gran equip, si pactes amb ERC crec que decepcionaràs a molta gent

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Moltes felicitats Juhé!. Això és sens dubte el resultat d'una feina ben feta i has de sentir-te'n molt orgullós!

    No tanta sort han tingut els companys d'ERC. Penso, personalment, que no s'ha fet justícia amb en Jaume Puig.

    Aquests darrers vuit anys heu portat una bona gestió i es nota la feina que heu fet. I de pas sigui dit: Calella no havia estat mai tan maca!

    És per això que m'agradaría que PSC i ERC repetis govern. Sou gent honesta, sezilla, treballadora... I heu d'acabar la feina que teniu engegada conjuntament!

    Recordeu com vàreu trobar l'ajuntament després d'anys de govern de CIU.

    Calella us necessita quatre anys més!

    Maria del Mar

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    felicitats, has fet uns bons resultats que sen dubte et mereixes,
    Ara toca veure si ets capaç de respectar la voluntat majoritaria del poble(que CIU entri a governar9 o tries el poder....

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Blogger fartdesoroll said…

    enhorabona juhe,has obtingut un molt bon resultat pero entenc que ets un caminant de llargues distancies i a vegades hi han pedres pel cami. el cami son les eleccions i tu NO HAS GUANYAT.no et conec pero entenc que ets una persona recta i hauras d'obrar en concecuencia. la gent de calella som nacionalista i sino suma els vots. aquesta es la voluntat del poble. de totes maneres no dic que si pactes amb erc no sigui una cosa poc democratica. això no ho dic . el que si que dic es que calella es nacionalista

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Posaré un exemple que potser tothom entendrà: oi que al futbol seria molt fàcil fica la pilota amb la mà a la porteria? Doncs no es pot fer. Per què? Fàcil. Perquè el reglament no ho permet. En canvi sí ho permet al handbol.
    La democràcia és igual: tenim un reglament (la llei electoral) que ens diu què es permet fer i què no. Per tant, els regidors i regidores triats pel poble es reuniran i triaran l'alcalde. Qui? Aquell o aquella que aconsegueixi reunir 9 voluntats (vull dir vots). Així de fàcil!
    Tots aquells i aquelles que fan els discurs "interessat" del ens defraudaràs, ha de governar la llista més votada, etc., etc, etc... Haria de ser igual de coherent a tot arreu, no només a Calella. O són molt ingenus o creuen que en Josep M. és molt, però que molt ingenu.

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    mes de 2000 persones volen a la candini d'alcaldessa, mes de 3500 no ho volen... aixi ho diuen els vots. No digueu que la majoria vol la candini d'alcaldessa pq no es veritat, no teniu 9 regidors, en teniu 7

     
  • At martes, mayo 29, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Ho farem com tu vols:
    4.229 persones no volen en Juhe
    4.804 persones no volen en Puig
    5.509 persones no volen en Vila
    3.641 persones no volen la Candini
    Jo crec que està clar qui ha guanyat no?

     
  • At miércoles, mayo 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Enhorabona pels bon resultats obtinguts.
    Vistos els resultats podem concloure que hi ha un grup de 1000 votants (3 regidors)que vota en funció del moment, el 97 CiU,el 2001 GiC, el 2004 ERC i ara PSC.
    Ara és l'hora de pensar en Calella, en el seu present i en el futur, de sumar esforços i energies pel be de tots.
    CiU+PSC,PSC+ERC,Ciu+ERC i per que no CiU+PSC+ERC, totes les opcions son vàlides i totes tenen un ampli recolçament de la població

     
  • At miércoles, mayo 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Ja he sentit per la ciutat de que el pacte està fet... que ja ho tenieu parlat... quina decepció! Ho arribo a saber i no et voto! M'has fallat!
    Espero que reflexionis no volem al Puig al govern! Com s'ha de dir? Es que no ho enteneu? Al final si que pensaré que la única opció era la Candini! jo confiava en tu...
    Josep Maria ets un fals! ens has estat enganyat a tots durant molt de temps. No concorda el tipus de persona que has volgut demostrar fins ara amb el que has fet...
    Em sap greu publicar-ho.

     
  • At miércoles, mayo 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    Diga-li al teu soci de govern que no censuri mes el seu bloc. Es que no te cullons ni per això? Que aguantí tot el que se li ha dit pel bloc i que no ho bloquegi. Ja he escrit tres comentaris i com que no son del seu agrat no els penjen. Quina pena! Covard!

     
  • At miércoles, mayo 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    La senyora Mercè poder havia d'haver escrit en el seu vot que el condicionava al pacte amb CiU. Penso que alguns estan perdent els papers o que no saben que és això d'anar a votar.

     
  • At miércoles, mayo 30, 2007, Anonymous Anónimo said…

    No es just que ja ho tinguesiu tot pactat..
    No teniu vergonya

     

Publicar un comentario

<< Home