El blog d'un caminant

miércoles, febrero 7

DES DE DINS: LA SUBVENCIÓ DE LA RIERA

Quan des d'una altra administració arriba una subvenció per al nostre ajuntament només podem expressar satisfacció. Per això cal felicitar-nos del que Convergència i Unió, amb el consens i acceptació lògicament dels socialistes que governem l'estat i també d'Esquerra Republicana entre d'altres, ha lograt posar en els pressupostos generals de l'estat del 2007: 1 milió d'€ per a la riera Capaspre de Calella.

Per fer efectiu aquest milió d'€ i perquè de debó arribin a la riera de Capaspre, caldrà un acord previ amb l'Agència Catalana de l'Aigua sobre el projecte que s'ha de fer i el canvi de catalogació de la riera de Capaspre perquè passi a ser considerada com a riera de risc.

Sense entrar en més valoracions polítiques i en possibles deficiències a l'hora de redactar la subvenció en els pressupostos estatals, ara ens toca tant als que governem la ciutat com al principal partit de l'oposició anar tots a una per fer realitat el projecte de cobriment de la riera. Hem de deixar de banda els adjectius que miren de ferir al rival polític i donar recolzament al regidor que ha estat encapçalant, des de ja fa uns dos anys, tot el procés per fer efectiu el cobriment de la riera, en Xavier Gaset.

Vull significar el treball fet per l'àrea d'urbanisme i en Xavier, qualsevol que vagi a la tercera planta del nostre ajuntament podrà observar el ritme de treball i dedicació de tota l'àrea. Fruit d'això són un bon nombre de projectes que estan transformant Calella.

El rigor, coneixement i constància d'en Xavier són garantia de què s'aprofitarà la més mínima possibilitat de fer realitat el cobriment de la riera.